„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 14 noiembrie 2010












O duminică minunată şi fără prea multe "surprize" am petrecut astăzi alături de colegii mei de la Clubul Victorioşilor şi Şcoala Micilor Vedete! Emisiunea "Clubul Victorioşilor" este urmărită de foarte mulţi telespectori atât din ţară, cât şi din străinătate!
Atât platoul cât şi parcarea televiziunii ColumnaTv au fost astăzi pline!
Andrada şi Laura, două adolesente din Buciumeni ne-au fost astăzi alături. Ne-au povestit câte ceva despre ele, despre pasiunile lor şi ne-au recitat câte o poezie scrisă de Adrian Păunescu. Raul, fratele Ralucăi Rogojină, a revenit după o mai lungă pauză în care a fost ocupat cu gradiniţa, iar Gabi a fost şi ea din nou cu noi. Ada, cea mai nouă prietenă grupului nostru, s-a aflat pentru prima dată întru-un platou de televiziune, dar, fără prea multe emoţii ne-a recitat o poezioară! Alexia şi Andrei Iordan, foşti componenţi ai grupului, au salutat telespectatorii şi le-au oferit zâmbetele lor de copii! Ada şi Roberta, vechile prietene din Voineşti, au revenit şi ele printre noi şi au fost prezente în emisiunea de astăzi!
Despre veteranii şi mai vechii componenţi ai grupului pot spune numai că au evoluat cu mândrie şi cu eleganţă ca de fiecare dată!






Sâmbătă, 13 noiembrie 2010, începând cu ora 17.00, noi, componenţii Clubului Victorioşilor şi Şcolii Micilor Vedete, am participat la evenimentul „Un milion de stele" care a debutat în 1998, în Franţa, iar în acest an desfăşurat în România. A fost găzduit de 21 de oraşe, printre care se numără şi Târgovişte. În Curtea Muzelui de Istorie s-a desfăşurat această acţiune caritabilă şi mulţi târgovişteni au cumpărat lumânări pe care le-au aprins, gândindu-se la cei nevoiaşi.




























În perioada 10-14 noiemebrie 2010, Romexpo organizează cea de-a 15-a ediţie a INDAGRA, manifestare expoziţională dedicată echipamentelor şi produselor pentru agricultură, zootehnie şi industria alimentară. În cadrul acestei manifestări, a avut loc şi lansarea noului post de televiziune Agro Channel, un post tematic, dedicat agriculturii şi satului românesc.







Sâmbătă, 13 noiembrie, în penultima zi a menifestării, noi, cei la Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor, am fost prezenţi încă de dimineaţă la aceste evenimente! În afara faptului că am vizitat superbii cai, că am văzut numeroase expoziţii, am evoluat şi pe scenă, în cadrul lansării postului de televiziune Agro Chennel. Eu, Iuliana Ilie şi Raluca Rogojină le-am oferit spectatorilor şi telespectatorilor câte o melodie de folclor, le-am arătat cum se joacă şi cum se cântă "Jocul Românesc" şi am realizat cu toţii parada de costume populare! Alături de noi au mai fost şi Ansamblurile "Vestitorii Aninosei"(Aninoasa), "Stejărelul" şi "Codruleţul" (Lucieni şi Găeşti)!







A fost o deplasare frumoasă şi interesantă în care am cunoscut oameni noi, am văzut locuri minunate, am fost apreciaţi şi ni s-au făcut multe, multe fotografii!