„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

joi, 31 martie 2011






Proiectele artistice curg ... şi sunt din ce în ce mai frumoase şi mai reuşite!

Primim invitaţii după invitaţii la diferite spectacole, festivaluri, primim felicitări şi aprecieri, apărem în multe ziare şi ne descurcăm foarte bine în toate domeniile!

Ieri, 30 martie 2011, am apărut în „Adevărul de Seară”, într-un articol scris de domnul Ion Obăgilă şi de doamna Adriana Răceanu în care este accentuată colecţia mea de costume populare!

În luna mai, vom relua şi vom desfăşura, dar puţin altfel, expoziţia vivantă cu cele peste 100 de costume populare pe care le am, iar subiectul principal, va fi, bineînţeles, costumul popular! Vom avea invitaţi de la Bucureşti, de la Muzeul Satului, ceea ce ne face să muncim şi mai mult şi să arătăm exact tot ce putem! Întreaga expoziţie va fi filmată, vor fi prezenţi ziarişti din toată ţara, iar manifestarea va fi popularizată aşa cum trebuie!

Până în mai, mai avem foarte multe activităţi, proiecte şi momente frumoase cu care ne mândrim şi pe care aşteptăm să le urmăriţi!


Despre ei... şi despre voi!

Atât de mult îmi plac oamenii care gândesc corect, care văd părţile bune ale lucrurilor, indiferent de situaţii... oamenii aceia curaţi, simpli, dar în acelaşi timp... complicaţi, speciali, diferiţi... oamenii care sunt conştienţi că atât de mult contează să vedem partea plină a paharului, chiar dacă nu de fiecare dată satisface... oamenii care sunt convinşi că dacă vor să fie de neînlocuit, trebuie să fie diferiţi.

E normal ca banii să fie subiectul zilei, trecem printr-o perioadă destul de grea... Dar am putea încerca să dăm mai multă atenţie lucrurilor care contează cu adevărat, oamenilor care chiar au ceva de spus, şi nu lucrurilor de care ne lovim în fiecare zi, şi de care nu ne vom sătura niciodată!

Banii şi aventura sunt lucrurile care-i fac pe oameni să-şi dorească din ce în ce mai mult, să-şi uite rădăcinile, să uite de palmele murdărite din momentul în care au simţit că nu mai pot şi au căzut... şi îi fac să fie nemulţumiţi de ceea ce au.
Cu cât avem mai mult, cu atât mai puţin ne amintim că viaţa nu înseamnă doar bani, că putem avea o viaţă normală şi decentă atâta timp cât suntem înconjuraţi de lucruri simple, frumoase şi de oameni dragi nouă!

Eu nu o să fiu obişnuită, pentru că am dreptul să fiu extraordinară!