„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

miercuri, 22 august 2012

"Clubul Victorioşilor" a deschis spectacolul "Happy Avon Day"



15 de ani în România, 125 la nivel mondial, sub sloganul "Creştem împreună", AVON a demonstrat în această seara, 22 august 2012, în Piaţa Mihai Viteazu din Târgovişte, că se poate! 
După ora 16, startul spectacolului le-a fost dedicat componenţilor Clubului Victorioşilor şi cei ai Şcolii Micilor Vedete, care au urcat pe scenă plini de zâmbet şi culoare şi au oferit un program artistic complex. 
Radu Mihalache a evoluat primul cu melodia dedicată AVON, pe versurile lui Victor Mihalache.
"Victorioşii" Eric, Miruna, Ana-Maria, Raluca P., Radu, Camelia, Anisia, Alexandra, Mirela, Gabi, Raluca R., Georgiana, Denisa, Adelina, Cătălina şi Cristina, au primit pe rând aplauze şi felicitări pentru evoluţiile (fie ele muzicale sau poetice) pe care le-au avut în faţa numeroşilor spectatori. Invitaţii speciali ai Clubului Victorioşilor au fost Tiberiu şi Ştefania Secară, care au oferit mai multe momente de dans!
Victor Mihalache, prezentatorul acestei părţi de spectacol, a realizat şi concursul "feţei de pernă", care a constat în premierea primilor telespectatori Columna Tv care urmăreau live spectacolul la televizor şi care aduceau o faţă de pernă pe scenă. (de menţionat faptul că foarte mulţi telespectatori s-au mobilizat şi au adus la scenă feţe de pernă - toţi fiind premiaţi de AVON) 
Micuţii şi mai marii "victorioşi" au fost premiaţi de către organizatorii AVON cu produse speciale şi folositoare! Mulţumiri doamnei Simona Pop!
Felicitări tuturor!