„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Zi deosebită pentru oameni deosebiţi





14 ianuarie 2012 - Zi specială, zi dedicată unei doamne în adevăratul sens al cuvântului.
Prietenii, familia şi persoane dragi sufletului, i-au fost alături în această seară - 14 ianuarie 2012 - şi au sărbătorit-o exact aşa cum se cuvine pe doamna director de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, Tatiana Ghiţă!
Sunt bucuroasă şi mândră că am avut ocazia să fiu prezentă la petrecere şi să-i urez un „La mulţi ani” mai special, transmis prin cântecele pe care le-am interpretat. Mulţumiri pentru invitaţie!

Echipa specială formată din actori ai Teatrului "Junior" şi componenţi ai Clubului Victorioşilor a luat parte la cea mai mare petrecere pentru copii d











Ada a împlinit trei anişori şi a avut parte de o petrecere ca în poveşti, Un decor cu adevărat de poveste, amenajat de profesionişti fini ai domeniului, o atmosferă de neuitat, întreţinută de actori ai Teatrului "Junior" ( Victor Mihalache şi Constantin Petrovici ), componenţi ai "Clubului Victorioşilor ( Cristina Ilie şi Laura Stăncescu ) şi actriţe ale Teatrului "Libelula" din Bucureşti, mâncăruri alese şi surprize care mai de care mai plăcute. Şi pentru că e greu de descris în cuvinte această mega-petrecere, încercăm să vă prezentăm o micuţă galerie foto. La mulţi ani, Ada ( Alina)!!!

„Mini Festivalul Eminescu”, organizat de „Clubul Victorioşilor”, Teatrul „Junior” şi Columna Tv a ajuns la cea de-a V-a ediţie



Anul acesta manifestarea se desfăşoară chiar în Ziua Culturii Române

Peste 25 de copii şi adolescenţi vor gândi întru Eminescu

Toţi participanţii vor primi diplome şi alte însemne ale mini-festivalului

Demarat „ca într-o joacă de copii”, aşa cum stă bine celor care lucrează cu şi pentru cei mici, de Viorica şi Victor Mihalache în luna ianuarie a anului 2008, Mini Festivalul Eminescu a „prins rădăcini” şi a ajuns la cea de-a V-a ediţie. Organizatori sunt: Şcoala Micilor Vedete – Clubul Victorioşilor, Teatrul „Junior” din Târgovişte şi Columna Tv. Anul acesta emisiunea în cadrul căreia se desfăşoară mini-festivalul va fi transmisă în direct de Televiziunea Columna chiar pe 15 ianuarie, zi decretată ca Zi a Culturii Române. Copiii şi adolescenţii din Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor vor recita poezii eminesciene şi dedicate Luceafărului Poeziei Româneşti şi vor cânta romanţe compuse pe versuri ale sale. Telespectatorii şi participanţii din platoul de televiziune vor fi martorii unor momente minunate, recitări deosebite cu care tinerii „victorioşi” au cucerit premii la festivaluri din ţară şi de peste hotare. Şi anul acesta ei vor participa la Concursul naţional de creaţie şi de interpretare „Ocrotiţi de Eminescu”, care are loc la Blaj, în judeţul Alba. De asemenea, săptămâna viitoare, sala Teatrului „Junior” de la Casa Sindicatelor din Târgovişte va găzdui două recitaluri de poezie susţinute de Radu Cristian Iordache ( 7 ani ) şi Cristina Ilie ( 16 ani ), amândoi componenţi ai Clubului Victorioşilor.