„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 21 noiembrie 2010















Deja ne-am obişnuit ca emisiunile noastre să iasă foarte bine! Şi cea de astăzi a fost un succes!
Am avut parte de un moment de dans oferit de Andrada şi de Laura, pe care le felicităm şi tot ele ne-au adus-o pe Oana, o colegă de-a lor, pentru a ne împrieteni cu ea. S-a descurcat foarte bine, aceasta fiind prima dată într-un platou de televiziune. Roxana la fel. Roxana este prietena şi colega de clasă a Patriciei(mare), care ne-a recitat astăzi poezia "Iubind în taină", de Mihai Eminescu. Emoţiile au copleşit-o, dar noi o încurajăm şi o felicităm, deoarece fiecare început este mai greu!
Ada(la a 2-a apariţie), ne-a adus şi ea o prietenă de-a ei printre noi, pe Andrada, care ne-a cântat şi ne-a recitat o poezie despre Moş Crăciun... (la care ne gândim deja!)
Gabi a revenit plină de viaţă şi cu replicile ei grozave, iar Denisa şi cealaltă Gabi au devenit deja prezenţe săptămânale.
Toţi ceilalţi au evoluat cu cântece mai noi sau mai vechi, cu poezii frumoase şi cu gânduri bune! Ne pregătim intens pentru Sărbători şi deja repetăm colindele ce vă vor intra în case în preajma Sărbătorilor de iarnă! Rămâne să descoperiţi pe parcurs surprizele pe care vi le pregătim!