„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 19 septembrie 2010






E clar că am avut mult de lucru pentru şcoală de n-am mai postat despre primele mele zile de liceu... Dar despre altceva vreau să vă povestesc.
Ghiciţi! Avem un nou salut al Clubului! Pati este "autoarea" lui, şi este: "Auuuu".(aşa cum fac lupii) Prin acest salut am început emisiunea de astăzi! Cu multe zâmbete, cu multă energie şi cu discuţii despre prima săptămână de şcoală, s-a desfăşurat o mică parte din emisiunea noastră! Celelalte părţi au fost cântate, recitate, pline de râsete şi glume!
Nu pot să nu încep să vorbesc prima dată despre Radu, care a fost bestial imitând un chitarist înfocat, dar ne-a şi reamintit că dacă este duminică, este şi Super Bingo, şi ne-a cântat despre Căţeluşul Puff!
În prima parte a emisiunii, Mirela a fost "în lumea ei", iar în a doua parte, s-a jucat cu jucăriile primite de la Raluca Rogojină!
Pati mică ne-a mărturisit că are nevoie de o melodie nouă, pentru că în cea pe care o are, e vorba despre grădiniţă... pe când ea e mare, ce să mai! E la şcoală, în clasa întâia!
Alexandra ne-a recitat şi ea o poezie, iar surioarele Antonescu ne-au povestit cum s-au simţit în primele zile de şcoală, şi respectiv de grădiniţă!
Andra ne-a cântat în premieră "Rătuşca" şi încă un cântecel înregistrat acum câteva săptămâni, "La oglindă"!
Anisia ne-a recitat poezia numită "Puşculita", şi ne-a cântat "Hora" şi "Îngeraşul".
Surioarele Corina şi Denisa, prietenele noastre din Comişani, au venit astăzi cu forţe proaspete şi cu mai puţine emoţii, recitându-ne poezii alese de Virgil Carianopol şi de Zaharia Stancu! Felicitări, fetelor!
A revenit şi Medeea, care ne-a reamintit cum e cu Tanu...
Raluca Rogojină ne-a surprins cu o nouă melodie etno, "Româncuţa" şi la alegerea mea, ne-a mai cântat "Mă jurai de mii de ori"!
Bianca Moroie ne-a cântat despre cum ne alungă "Cântecele ei" din durere, şi despre dorurile care nu o lasă nici să doarmă... Ne-a mai cântat alături de Alina şi despre ce înseamnă omenia, iar apoi Alina ne-a interpretat melodia "Sunt o fată frumuşică"!
Iuliana ne-a cântat 2 melodii mai vechi, eu am cântat "Fir-ai să fii măi băiete", despre noua mea bundiţă şi despre cum se joacă hora-n poieniţă şi Pati mare ne-a cântat o melodie rock!
Domnul Victor nu le-a cântat nimic telespectatorilor, şi nici nu le-a recitat! Dar le-a povestit despre viitoarele noastre proiecte, despre deplasările şi spectacolele pe care le vom avea!
Am avut şi câţiva absenţi... Andreea Gheorghe, Raluca Petre, Georgiana, Carlos, dar cu cei 2, cu Carlos şi cu Georgiana ne-am întâlnit după emisiune, când i-am făcut o vizită lui Carlos şi familiei lui, la Berivoieşti, dar nu înainte de a ne opri la Vulcana Pandele, în curtea familiei Mihalache, unde mascotele noastre, cei 2 pisoiaşi, se jucau de mama focului! Superbi pisoiaşi!
La Carlos acasă am revăzut "iepurii care pasc în faţa casei" şi multe locuri frumoase! Nişte gazde excelente, o zi de neuitat!