„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

sâmbătă, 12 martie 2011

- „Primăvara suntem noi” -
- „Îngerii mai şi plâng” -


Spectacolul de primăvară al Şcolii Micilor Vedete, al Clubului Victorioşulor şi al Teatrului Junior din Târgovişte, „Primăvara suntem noi”, a purtat subtitlul „Îngerii mai şi plâng”, în memoria Ioanei Nicolae, colega mea de clasă care a murit într-un tragic accident rutier.

Ziua a decurs superb! În primul rând, soarele de afară ne-a încărcat cu bunădispoziţie. Apoi, zâmbetele şi gândurile noastre curate ne-au făcut ziua minunată!
Spectacolul s-a desfăşurat în interiorul Muzeului de Istorie din Târgovişte, iar alături de noi au fost Diana Şerban şi Adelina Zamfir-amândouă din judeţul Ialomiţa şi domnul Mircea Niţă, directorul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

Am cântat cântece de grup, cântece individuale, am recitat, i-am cântat „Mulţi ani trăiască” Laurei Stăncescu(pentru că săptămâna trecută a împlinit 15 ani), am făcut parada modei şi am marcat 4 ani de existenţă a emisiunii „Clubul Victorioşilor” la Columna Tv, televiziunea care se află pe locul 2 în preferinţele publicului, în Top 30 Televiziuni Locale!

Spectacolul a avut parte de un succes nemărginit!
Le mulţumim din suflet doamnei Viorica Mihalache, domnului Victor Mihalache şi fiului dumnealor, Radu-Andrei Mihalache, pentru că pun suflet în realizarea fiecărei activităţi, pentru că ne iubesc şi pentru că fără dumnealor, nouă nu ne-ar reuşi nimic frumos!