„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 15 mai 2011

Aşa cum am promis, vă oferim fotografii din timpul emisiunii, realizate de doamna Vio! Mulţumiri Georgianei Dumitrache pentru aparat!











Revenire cu succes!

După câteva săptămâni în care le-am oferit telespectatorilor emisiuni filmate(înregistrate), astăzi, 15 mai 2011, într-o duminică atât de călduroasă, am lăsat gecile şi hainele groase acasă şi am plecat spre sediul Columna Tv.
Am revenit în direct cu forţe proaspete, cu momente noi pe care le-am oferit telespectatorilor, dar cu aceleaşi suflete bune şi curate. Eu şi Andreea Junior am moderat emisiunea, deoarece domnul Victor face parte din cel mai mare turneu artistic de până acum, Mix Music Evolution şi acest weekend este plecat la Slobozia.
La începutul emisiunii am felicitat-o şi aplaudat-o pe Raluca Rogojină, care a obţinut un loc I la categoria ei de vârstă şi totodată, Trofeul Festivalului „Cântecele Cricovului”, desfăşurat la centrul Cultural din Cricov.
Am povestit despre expoziţia vivantă de costume populare din cadrul manifestărilor dedicate Zilei Europei, expoziţie care a avut loc sâmbăta trecută, pe 7 mai şi s-a numit „România în costum popular”!
L-am salutat pe Rareş din Ploieşti, i-am mai urat încă o dată un sincer „La mulţi ani”, (pentru că pe 9 mai a fost ziua lui de naştere) şi am amintit despre cântecele noi pe care o parte din componenţii Şcolii Micilor Vedete şi Clubului Victorioşilor le-au înregistrat.
Apoi am povestit despre cel mai recent eveniment la care am participat, desfăşurat aseară, la Muzeul de Istorie din Tâgovişte, ajuns la a VII-a ediţie,(a III-a la care noi participăm)!
I-am cântat Corinei „Mulţi ani trăiască” şi i-am urat numai gânduri frumoase, pentru că astăzi împlineşte 11 ani!

Copiii şi adolescenţii au fost minunaţi! De preţuit prieteniile care s-au tot legat între ei, de admirat dansurile lui Radu de fiecare duminică, vorbele haioase şi declaraţiile de dragoste pe care i le face ori Ralucăi Petre, ori Aidei şi de apreciat gălăgia pe care o produc cu atâta simpatie Mirela, Ioana şi Medeea!

Revenim cu fotografii din timpul emisiunii!