„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 17 iulie 2011

Clubul Victorioşilor în orăşelul mobil Mix Music Evolution la Curtea de Argeş!












Ieri, 16 iulie, ne-am strâns cu mic cu mare la sediul Teatrului „Junior” de la Casa Sindicatelor, ne-am împărţit în maşini şi am pornit voioşi spre Curtea de Argeş, acolo unde orăşelul mobil Mix Music Evolution se află weekendul acesta!
După o călătorie de aproximativ 2 ore, am ajuns la destinaţie, la Curtea de Argeş, în Piaţa Biserica Domnească!
Înainte de toate, am mers să vizităm Biserica Domnească unde am şi început filmările pentru emisiunea „Clubul Victorioşilor”, iar mai apoi, am continuat vizita noastră la Sfânta Mănăstire Curtea de Argeş, unde am vizitat biserica ctitorită de Negru Vodă şi înălţată de Meşterul Manole şi am putut vedea locul în care se spune că a fost zidită Ana lui Manole! Andreea Antonescu ne-a recitat întreaga baladă a Mănăstirii Argeşului! Apoi, ne-am închinat moaştelor Sfintei Filofteia şi am băut apă de la fântâna lui Manole!
Ne-am întors apoi în orăselul Mix Music Evolution, unde domnul Victor Mihalache ne-a condus pe noi, cei mai mari la Cinema 7 D, iar pe cei mai mici la topoganele gonflabile!
Ne-am schimbat în costumele „de club” şi am început programul artistic cu o serie de animaţie! Apoi am fost invitaţi pe scenă şi am cântat patru melodii de grup!
Am continuat pe urmă distracţia cu ajutorul maşinuţelor tamponabile pentru cei mari şi cu ajutorul trenuleţelor pentru cei mici!
Totul a decurs minunat, pentru că am pus cu toţii suflet şi totul a ieşit foarte bine!
Fotografiile vorbesc de la sine!