„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

marți, 9 noiembrie 2010


În această seară, emisiunea "Pe ordinea de zi" de la ColumnaTv, moderată de Anda Ştefan, a fost cu totul şi cu totul specială.

Chiar dacă poetul Adrian Păunescu nu mai e printre noi, chiar dacă acum se realizează numeroase emisiuni în memoria lui, nimic nu-l mai poate aduce înapoi şi nicioadată cuvintele n-or să fie suficiente pentru a exprima sentimentele, ideile şi amintirile despre Adrian Păunescu. Înainte de intrarea în direct, a fost difuzat un filmuleţ realizat de Anda Ştefan şi Andrei Oltean, unde, în câteva cuvinte şi câteva melodii pe versurile lui Adrian Păunescu, au fost atinse multe dintre reuşitele maestrului, multe dintre regretele şi întrebările pe care nu mai avem cui să le adresăm!

Prezenţi în emisiunea dedicată lui Adrian Păunescu, au fost domnul George Coandă şi domnul Victor Mihalache. Cuvinte frumoase, versuri rostite cu măreţie, amintiri şi momente plăcute au fost aduse în casele telespectatorilor! La finalul emisiunii, am fost şi eu chemată să recit două dintre multele poezii pe care Adrian Păunescu le-a scris, pentru a ne mândri acum cu ele, pentru a le avea ca bogăţie pentru tot restul vieţii!