„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 6 februarie 2011









Emoţii mari la Clubul Victorioşilor!

Am pornit astăzi la drumul unei alte frumoase emisiuni „Clubul Victorioşilor”, dar nu oricum; ci cu zâmbetul pe buze că primăvara dă semne bune!

În emisiunea de astăzi, invitaţi speciali au fost: Andrei Popa (Bucureşti), Diana Şerban (Ţăndărei), Cristian Alungulesei (Bucureşti), Serena Andrei (Târgu Neamţ), Adelina Zamfir (Movila) şi Viorela Stoian (Piatra Neamţ).

Prietenii noştri au oferit telespectatorilor cele mai frumoase melodii pe care le au, cele mai speciale gânduri şi cele mai minunate zâmbete aproape primăvăratice!

În a doua parte a emisiunii, emoţiile au atins cote maxime, iar surpriza pe care ne-o pregătea domnul Victor a fost dezvăluită în direct.

Domnul Ion D. Savu, „nemuritorul” din comuna Lucieni, împlineşte zilele acestea 100 de ani!

Veteran de război, domnul Ion D. Savu are 7 copii, 23 de nepoţi şi 28 strănepoţi, familia sa însumând în total, cu gineri şi nurori un număr de 84 de persoane.

Pentru mine emoţiile au fost şi mai mari, deoarece, acum 2 ani, undeva la sfârşitul lunii noiembrie, realizam împreună cu domnul Victor Mihalache şi doamna Anda Ştefan, reportaje pentru ziua de 1 decembrie în mai multe comune ale judeţului Dâmboviţa şi ajunşi la Lucieni, eu am avut ocazia să realizez un interviu cu neobositul Ion D. Savu.

Noi, cei din Clubul Victorioşilor i-am oferit o „Diplomă de Centenar”, un dublu-album al nostru intitulat „Prin copii mergi mai departe”, i-am cântat un sincer „Mulţi ani trăiască”, iar domnul primar al comunei Lucieni, Gheorghe Mocănescu, i-a oferit un buchet de flori, un tort, o diplomă, un trofeu şi o sumă de bani.

Domnul Ion ne-a dat sfaturi şi ne-a demonstrat că indiferent de vârstă poţi trăi viaţa aşa cum trebuie şi ne-a povestit că nu şi-a pierdut pentru nici o clipă raţionamentul!