„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

joi, 29 martie 2012

„Clubul Victorioşilor”, la spectacolul umanitar „Tineri cântăm pentru bătrânii noştri”







Ca de fiecare dată, „Clubul Victorioşilor” este prezent la Spectacolul Umanitar organizat de Crăciun şi de Paşte de Centrul Europe Direct Târgovişte. La Teatrul Municipal Târgovişte, astăzi, 29 martie 2012, începând cu ora 17.00, a demarat spectacolul umanitar intitulat „Tineri cântăm pentru bătrânii noştri”!
Diverse trupe, solişti individuali şi dansatori au prezentat diferite momente artistice care i-au pus în valoare.
Componenţii Clubului Victorioşilor au primit apluze încă de la intrarea în scenă. Toţi au fost zâmbitori şi activi, dar cel care i-a amuzat în mod special pe spectatori a fost Eric, căruia, la final, nu i-a venit să creadă că s-a terminat programul nostru, nevrând să plece de pe scenă.
Micuţii şi mai marii „victorioşi” au cântat melodiile de grup „Prin copii mergi mai departe” şi „Prietenii mei” !
Mulţumim pentru invitaţie! Ne-am simţit extraordinar!

Sâmbătă, 31 martie, a V-a ediţie a emisiunii „TELE-COMANDA”




Miercuri, 28 martie 2012, Victor Mihalache şi Cristina Ilie au realizat filmări pentru a V-a ediţie a emisiunii „TELE-COMANDA”.
În ediţia de sâmbătă, 31 martie 2012, vor fi prezentate imagini din Serbia, de la Festivalul de recitare „Bunavestire” de la Uzdin, unde Cristina Ilie şi Radu Iordache au reprezentat cu cinste Clubul Victorioşilor, din Reşiţa şi imagini din cadrul spectacolului „Strigat-am către Tine...” , in memoriam Grigore Vieru”, desfăşurat la Chişinău în anul 2010, prezentat de Victor Mihalache.
Interviuri, momente de spectacol şi amintiri, toate în cadrul celei de-a V-a ediţie a emisiunii „TELE-COMANDA” , la Columna Tv, sâmbătă, 31 martie 2012, începând cu ora 20.00 !

Reluarea emisiunii se difuzează duminică, 1 aprilie, de la ora 20.00!