„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 2 septembrie 2013

Grupul "Junior Celebrity" - triumf la Festivalul "Fesus 13"


"Marele Premiu, un loc I şi 3 locuri 2 au obţinut componenţii trupelor "Junior Celebrity" Torac şi "Clubului Victorioşilor" la ediţia a XIII a Festivalului Internaţional de Umor "FESUS 13", desfăşurat pe 1 septembrie 2013 la Torac, în Republica Serbia. Marele Premiu al acestei ediţii a festivalului a fost obţinut de trupa "Junior Celebrity". Locul I i-a revenit lui Kornel Mili. Pe a doua treaptă a podiumului s-au clasat, la egalitate, Elena Molea ( Caransebeş ), Ana Maria Damian şi Eleonora Marian. Un succes de excepţie, un adevărat triumf al pasiunii asupra indiferenţei."

Victor Mihalache

Reprezentanta "Clubului Victorioşilor" - Elena Molea (Caransebeş) şi copiii din grupul "Junior Celebrity" Torac, au fost pregătiţi de profesorii Viorica şi Victor Mihalache.


Vă prezentăm şi un articol apărut în Gazeta Dâmboviţei, prin amabilitatea colegilor noştri jurnalişti:

"Componenți ai Clubului Victorioșilor au fost prezenți în weekendul trecut la Torac, în Serbia, acolo unde de ceva vreme Viorica și Victor Mihalache creează legături cu comunitatea sârbă.
După repetiţii intense, vineri, 30 august, în sala mare a Căminului Cultural din Torac, a avut loc spectacolul de absolvire al componenţilor proiectului "Junior Celebrity", proiect iniţiat de Viorica şi Victor Mihalache şi dezvoltat de Teatrul "Junior" şi Clubul Victorioşilor, în colaborare cu Asociaţia pentru Cultură şi Artă Românească "Vichentie Petrovici Bocăluţ" din Torac.
27 de copii şi tineri, împreună cu Elena Molea, din Caransebeş ( ca invitat special ) şi cu Viorica şi Victor Mihalache au făcut un show de zile mari, ce a cuprins momente muzicale, poetice, umoristice, de dans şi de mişcare scenică. După ce a fost lansată şi revista "Junior Celebrity", micuţii artişti au primit diplome, reviste, câte un exemplar al cărţii "Cine a furat culorile?", de Victor Mihalache şi câte un dvd cu filmul "Comoara neştiută".

De altfel, premiera acestui film realizat de Victor Mihalache Film Production în cadrul proiectului "Junior Celebrity" de la Torac, a fost următorul punct de atracţie al serii. Protagoniștii filmului au schimbat plimbarea cu limuzina cu o plimbare cu căruţele prin toată localitatea, iar mai apoi au fost foarte emoţionaţi, văzând rezultatele concrete ale muncii lor. Aplauzele şi uralele de la finele vizionării au fost atât de intense, încât s-a ajuns până la lacrimi de bucurie."