„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 3 februarie 2013

Ediţie specială "Clubul Victorioşilor"



Ediţia "Clubul Victorioşilor" de duminică, 3 februarie, a fost una specială, deoarece, pe lângă "victorioşii" din fiecare duminică, au fost prezenţi şi cei din Grupul "Românaşul" de la Palatul Naţional al Copiilor. Astfel, toată televiziunea Columna a fost plină de copii, tineri şi părinţii şi bunicii acestora (în jur de 100 la număr). 
Cel puţin 60 de copii au fost prezenţi în platoul emisiunii. Au evoluat cu melodii de muzică clasică, populară şi uşoară, acestea fiind îmbinate cu evoluţiile de grup ale "victorioşilor" şi cu discuţii despre grup cu profesorul Stelian Coman. Din acest extraordinar grup face parte şi Cristian Alungulesei, fiul solistului de muzică populară Ioan Alungulesei, prieteni şi colaboratori ai proiectelor domnului Victor Mihalache.
La sfârşitul emisiunii, a fost difuzat un material realizat la concertul LALA BAND, acolo unde câţiva componenţi ai "Clubului Victorioşilor" au fost prezenţi şi au realizat un material frumos! Mulţumiri pentru aceasta şi lui Emil Pavel, operatorul de imagine.
A fost o atmosferă excepţională, plină de copilărie, zâmbet, tinereţe, culoare, cu cântece multe şi distracţie maximă!
Mulţumiri şi felicitări tuturor!