„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 24 octombrie 2010

Sunt bucuroasă atunci când sunt văzută, aplaudată şi apreciată în diferite zone ale ţării, dar sunt şi mai bucuroasă atunci când oamenii din oraşul în care m-am născut şi am crescut sunt încântaţi de ceea ce le împărtăşesc!
Se anunţa a fi singurul weekend în care să fim puţin mai liniştiţi, dar bineînţeles că nu a fost aşa. A patra sâmbătă a lunii octombrie a început pentru mine, domnul Victor Bianca, Iuliana şi Georgiana încă de la primele ore ale dimineţii. Ne-am aflat la Târgovişte, în Piaţa Tricolorului, la prima ediţie a Târgului de toamnă, zi care a fost înconjurată de un soare grozav! Am cântat, am dansat şi am fost apreciate de toţi spectatorii prezenţi la acest târg. Orchestra "Chindia" a fost la înălţime, iar printre cei care au mai încântat publicul se numără şi grupurile "Ciuleandra" şi "Flori Dâmboviţene". Cu câteva ceasuri după ora prânzului au venit şi restul componenţilor Clubului Victorioşilor şi Şcolii Micilor Vedete şi am evoluat cu melodiile de grup "Jocul Românesc" şi "Prin copii mergi mai departe", iar Raluca şi Radu au oferit tuturor spectatorilor duetul "Cine bate seara la fereastra mea".
Dansatorii din ansamblurile din Dragomireşti, Aninoasa şi Şotânga au fost plăcuţi şi aplaudaţi!
Spre seară, eu, domnul Victor, Georgiana şi domnul Pedro am plecat la Găeşti, pentru a primi Premiul Presei obţinut la cea de-a XII a ediţie a Festivalului de Umor Popular "Povestea Vorbei"!






Duminică am luat-o de la capăt aşa cum se cuvine! Ne era dor să ne reîntâlnim cu telespectatorii, aşa că pentru două ore ne-am aflat în direct la emisiunea "Clubul Victorioşilor"! Prima parte a emisiunii a fost moderată de domnul Victor, iar a doua de mine şi de Patricia Brojbeanu, pentru că domnul Victor a mers din nou în Piaţa Tricolorului, pentru a prezenta a doua zi de Târg al toamnei! Totul a mers bine în emisiune, iar cei care au fost prezenţi în platou sunt: Anisia, Radu, Raluca, Elena, Andreea Antonescu, Ioana, Mirela, Medeea, cele două Diane, noi prietene ale noastre, Pati, Corina, Denisa, Iuliana, Bianca, Georgiana şi Raluca Rogojină! Mulţumiri doamnei Vio, care chiar dacă nu intră în direct, este alături de noi, ne fotografiază şi ajută ca emisiunea să iasă bine! "Ne-am făcut de cap" în a doua parte a emisiunii, pentru că atunci "Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă", ducând cu brio până la capăt emisiunea! După ora 12.00, am plecat şi noi spre Piaţa Tricolorului(eu, Iuliana, Bianca şi Georgiana). Publicul a fost în număr mare, soarele a fost din nou cu noi, aşadar, se poate spune că prima ediţie a Târgului de toamnă de la Târgovişte, a fost un succes nemărginit!