„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 5 septembrie 2011

Reprezentanţi ai Clubului Victorioşilor, prezenţi şi la Tecuci!


Reprezentanta de bază a Clubului Victorioşilor, Cristina Ilie, s-a aflat week-end-ul acesta, alături şi cu ajutorul lui Victor Mihalache, la Tecuci, acolo unde orăşelul mobil Mix Music Evolution a ajuns! Al XIX-lea oraş, dar probabil printre primele clasate de organizatorii turneului, datorită publicului minunat de care am avut parte!
Aşadar, vineri, 2, sâmbătă, 3 şi duminică, 4 septembrie, pe scena Mix Music Evolution au urcat: Vineri: la categoria „dubuturi”, au evoluat Arun Durancea, un solist al locului şi Denisa şi Bianca Ciudin, cele care l-au şi ajutat pe Victor Mihalache la animaţia pentru cei mici! Dj Jungle a ţinut publicul „în priză” cu mixajele realizate de el! Începând cu ora 20, Ştefania Rareş a fost cea care a deschis programul şi a fost urmată de Claudia Ghiţulescu şi trupa „Sânzienele”! Cele mai „furtunoase” aplauze le-a primit, bineînţeles, Jean de la Craiova, care, după ce şi-a terminat programul, a mai urcat pe scenă, de data aceasta realizând un prim featuring cu DJ Jungle! Seara s-a încheiat cu aplauzele de final şi cu gândurile pentru o a doua seară de spectacol!










Sâmbătă, jocurile şi animaţia au fost prezente şi realizate, bineînţeles, de Victor Mihalache. Apoi, pe scenă, prezentaţi de acelaşi Victor Mihalache, au urcat Arun Durancea, Bianca, Denisa Ciudin şi Cristina Ilie, chemată pe scenă de ambii prezentatori ai turneului (Victor Mihalache şi Cătălin Măruţă). Uni-k (căreia i s-a cântat şi un „La mulţi ani”), DJ Jungle şi Alin au oferit recitaluri frumoase şi alese cu grijă! Show-ul adevărat a fost oferit, ca în fiecare sâmbătă, de Andreea Bălan, Petrişor şi priceputele dansatoare!
Şi din nou ne-am bucurat de aplauzele primite la finalul spectacolului, la rostirea ultimelor cuvinte ale serii.










Duminică, la animaţia pentru cei mici au luat parte şi cei mari, participând la concursul de sărit coarda. Finaliştii au fost răsplătiţi cu premii oferite de sponsorii turneului!
Activii spectatori i-au putut urmări şi aplauda pe: Cristina Darja şi trupa „Hangiţele”, Elisabeta Turcu, Alexandra Ungureanu, Keo, Skizzo Skillz şi trupa Proconsul! Atmosfera a fost una de neuitat, pentru că publicul a avut cea mai mare contribuţie la aceasta, strigând numele celor de pe scenă fără să fie îndemnaţi, şi cerând bis-uri la momentele Proconsul!
Secundele dinaintea artificiilor au fost numărate descrescător de Victor Mihalache şi de primarul din Tecuci, Eduard Finkelstain.

În toate trei serile, Cristina Ilie a fost amplasată, cu „uneltele” necesare face painting-ului, la „sectorul” dedicat celor mici, realizând picturi pe faţă celor mai mici, dar şi celor mai mari spectatori.

Cristina Ilie şi Victor Mihalache au vizitat în fiecare zi parcul central „Pazvante”, un adevărat „Colţ de rai”, aşa cum este numit. Ei bine, chiar într-un colţ de rai s-au simţit, deoarece parcul era plin de diferite specii de păsări şi de colecţii de minerale, toate aparţinând domnului Vasile Dănăilă Pazvante! Din fericire, ei l-au putut cunoaşte pe proprietar şi au putut sta la o limonadă cu acesta. Li s-a povestit cu lux de amănunte şi cu pricepere despre tot ce se poate găsi în parc şi despre toate invenţiile lui! Minunate locuri necunoscute încă de români au putut vedea repezentanţii Clubului Victorioşilor!









Orăşelul Mix Music Evolution şi-a terminat treaba la Tecuci. Urmează Buzău.

Dar până atunci, Victor Mihalache şi Cristina Ilie vor prezenta spectacolul de joi, 8 septembrie, de la Lucieni, judeţul Dâmboviţa, spectacol în cinstea împlinrii de 560 de ani de la prima atestare documentară a localităţii. Vor susţine recitaluri: Benone Sinulescu, Emilia Ghinescu, Camelia Conovici, Valeria Arnăutu, Ioan Alungulesei, Corina Dragomir, Liliana Mocănescu, Ansamblul „Stejărelul” din Lucieni, Ansamblul „Vestitorii Aninoasei”, Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor!