„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

joi, 17 mai 2012

"Victorioasa" Cristina Ilie a reprezentat Colegiul National "Constantin Cantacuzino" la emisiunea "Fara Secrete" - Columna Tv


Cu o zi înainte de desfăşurarea Zilelor Colegiului, (17 mai 2012) Cristina Ilie a fost prezentă în platoul Columna Tv - la emisiunea "Fără Secrete" - realizată de Silvia Ciobanu, Roxana Starzonk şi Alin Munteanu, pentru a vorbi despre manifestarea dedicată acestei sărbători (18 mai 2012).
Proiectele care urmează să se deruleze la Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino" (Zilele Colegiului şi plecarea în Polonia din cadrul Proiectul "Express your Culture trough the Arts") au fost popularizate în direct.




PETRECERE IN PIJAMALE LA ARENELE DE JOACA "JUNIOR"





Vineri, 18 mai 2012, de la ora 17,oo, la Arenele de Joacă JUNIOR de la etajul 1 al Casei Sindicatelor din Târgovişte va avea loc prima mare PETRECERE ÎN PIJAMALE ! Vă aşteptăm la distracţie maximă, la jocuri şi concursuri, la premii şi la animaţie muzicală. Vom petrece împreună 3 ore de neuitat. Părinţii şi bunicii doritori sunt rugaţi să abordeze şi ei ţinuta obligatorie a serii: pijamalele!!!

Pregătiri pentru o nouă ediţie a emisiunii "TELE-COMANDA"


Victor Mihalache şi Cristina Ilie, alături de colegii Emil Pavel şi Constantin Petrovici, au realizat ieri, 16 mai 2012, câteva filmări (la Bucşani) pentru o nouă ediţie a emisiunii "TELE-COMANDA", care se va difuza sâmbătă, 19 mai 2012. 
Vor fi difuzate şi imagini din cadrul recitalului lui CRBL susţinut la Aninoasa, pe 4 mai, plus un interviu surpriză chiar cu artistul.
Mai multe detalii - sâmbătă, ora 20.00, la Columna Tv, la emisiunea TELE-COMANDA!