„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

marți, 15 noiembrie 2011


Noi înregistrări muzicale ale victorioşilor!







Astăzi, 15 noiembrie 2011, o parte din victorioşi au realizat înregistrări la DIGI STUDIO, cu ajutorul domnului Florin Corlăteanu.


Ajutaţi şi îndrumaţi de doamna Viorica Mihalache, Laura, Cristina, Aida, Denisa, Medeea, Anisia, Ioana, Nicoleta, Maria, Cosmin, Andreea Stroie şi Sorina, au realizat cântece noi şi colinde minunate!


Vă invităm să ne urmăriţi activităţile pentru a putea descoperi noutăţile din cadrul Clubului Victorioşilor!
Emisiunea "Clubul Victorioşilor" se află, împreună cu Columna Tv, pe locul 7 în topul naţional al televiziunilor locale!


Cu bucurie aflăm rezultatele unui sondaj realizat de Institutul Român de Evaluare şi Strategie (IRES) în colaborare cu Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), conform căruia Columna Tv din Târgovişte se află în topul naţional al audienţelor în ce priveşte televiziunile locale şi ocupă un onorant loc 7. În faţa sa se află televiziuni regionale, sau chiar cu acoperire naţională ( cum ar fi Neptun TV ), sau staţii locale ale unor televiziuni naţionale (Pro TV). Iată că munca şi seriozitatea sunt răsplătite. Felicitări, Dan Ciobanu! Felicitări, dragi colegi de la Columna TV! Suntem onoraţi de faptul că emisiunea "Clubul Victorioşilor" ( care mai are puţin şi împlineşte 5 ani de emisie neîntreruptă la Columna Tv! ) face parte din structura acestei puternice şi îndrăgite televiziuni!
Luna decembrie, încărcată pentru componenţii Clubului Victorioşilor





Încă de pe 1 Decembrie au spectacol componenţii Clubului Victorioşilor. În Piaţa Tricolorului din Târgovişte, alături de colegii de la Columna Tv, un spectacol dedicat Zilei Naţionale. Apoi va veni lansarea noului album audio de colinde şi cântece de iarnă, lansare care va fi marcata şi în cadrul unei emisiuni speciale la Etno Tv. Urmează spectacole şi emisiuni de Moş Nicolae şi de Crăciun, precum şi filmări pentru Revelionul 2012. Deplasări la Ploieşti, Craiova, Feteşti, pe Valea Prahovei, alături de Mix Music Evolution şi multe, multe alte activităţi. Zilele ecestea se lucreză de zor şi la sediul Teatrului "Junior", de la Casa Sindicatelor din Târgovişte, şi la sediul Columna Tv, dar şi la Digi Studio, alături de maestrul de sunet Florin Corlăteanu. Se află în pregătire albumul de iarnă, "Cenuşăreasa", un mini-spectacol de teatru cu cei mici şi un recital de poezie pregătit de adolescentele grupului alături de Viorica Mihalache. Vă invităm să ne fiţi alături şi să ne urmăriţi în tot ce realizăm!