„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

miercuri, 20 martie 2013

Victor Mihalache, prezent în emisiunea "Interviul Săptămânii", cu Cristina Dinu




La invitaţia Cristinei Dinu, realizatoarea emisiunii "Interviul Săptămânii" de la Columna Tv, domnul Victor Mihalache a participat la filmările unei noi ediţii a emisiunii, care s-au desfăşurat chiar acasă la familia Mihalache, acolo unde echipa a putut filma şi colecţia de păpuşi de porţelan şi tot ce artistul Victor Mihalache a strâns în mulţii ani de activitate, povestind, în interviu despre parte din activităţile pe care le-a realizat!
Emisiunea poate fi urmărită vineri, 29 martie, la Columna Tv, începând cu ora 17:oo!




Filmare în decor primăvăratic şi "victorios"






Cei mai veseli şi plini de viaţă "victorioşi" au filmat marţi, 19 martie, o ediţie nouă de emisiune "Clubul Victorioşilor" care va fi difuzată duminică, 31 martie. Aceasta a avut loc la sediul Teatrului JUNIOR, la Casa Sindicatelor din Târgovişte, acolo unde, doamna educatoare Ana Voicu, o colaboratoare dragă a Clubului Victorioşilor, a amenajat sala foarte frumos, aducând primăvara prin intermediul decorului realizat şi aşezat cu ajutorul doamnei Viorica Mihalache şi Georgetei Ilie.
Vă aducem primăvară în suflet deocamdată prin intermediul fotografiilor, iar peste două săptămâni şi prin intermediul filmării!