„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

miercuri, 11 aprilie 2012

Marea Petrecere de la Arenele de Joacă „JUNIOR”














Aşa cum a fost planificat şi gândit de Victor Mihalache, astăzi, 11 aprilie 2012, începând cu ora 15.00, la etajul 1 al Casei Sindicatelor din Târgovişte a fost amenajată (cu sprijinul domnilor Gabi Negru, Cristi Ilie şi Constantin Petrovici) o gospodărie ţărănească. Componenţii „Clubului Victorioşilor” s-au putut juca cu cei doi iepuraşi, cu iedul, mielul şi găina aduse special pentru această zi (cu ajutorul doamnei Lucreţia Dumitrache şi a Ceraselei Dobra). Nelipsita masă cu trei picioare, aşa cum era odată, a fost plină de obiecte vechi tradiţionale şi cu ouă roşii (aduse de Geta Ilie).
Astfel, gospodăria a devenit una de vis, pe care câţiva dintre copiii de la oraş au avut ocazia să o vadă pentru prima dată. ( Mulţumiri Digi 24 Tv şi Columna Tv pentru că aţi fost alături de noi! )
După ce Victor Mihalache a povestit câte ceva despre obiceiurile de Paşte (chemându-le în faţa camerelor şi pe doamna Aurelia Oprea şi pe doamna Geta Ilie), „victorioşii” au trecut la o repriză de joacă la Arenele de Joacă „JUNIOR” şi şi-au încărcat bateriile înainte de începerea filmării pentru emisiunea „Clubul Victorioşilor” de duminică, 15 aprilie.
După ce totul a fost pregătit, în foaierul cu mochete al Casei Sindicatelor, am dat drumul filmării. Primii care au evoluat au fost prietenii noştri de la Şcoala Art Dance, instruiţi cu grijă de Georgiana Lambru, care ne-au prezentat câteva dansuri frumoase!
Apoi, câţiva dintre „victorioşi” au avut ocazia să fie pentru câteva momente modele şi să defileze în cadrul unei parade. Hăinuţele au fost asigurate de magazinul Happy Kids, iar pentru aceasta îi mulţumim doamnei Florentina Martin, directorul magazinului, pentru că împreună am colaborat frumos (ca de fiecare dată, de altfel) !
În timp ce micuţele „modele” se schimbau într-o a doua ţinută, mai marile „victorioase” au oferit momente artistice (Laura, Bianca, Denisa, Georgiana, Iuliana şi Cristina).
A urmat o nouă serie de paradă, la care copiii s-au descurcat din nou minunat. ( De specificat faptul că toate aceste momente au fost imortalizate de priceputul fotograf Florian Ispas, căruia îi mulţumim! )
Imediat după ce toţi au îmbrăcat tradiţionala iie de costum popular, au trecut pe rând prin faţa camerei şi au recitat (Alexandra, Ana, Eric, Mirela, Medeea, Alexandra N. , Daria, Alessia, Maria, Alexandra Creaţa, Radu - intervievaţi de Cosmin şi Andreea, care au oferit şi ei momente artistice) şi au cântat (Ioana, Anisia, Cătălina, Raluca şi Adelina). Toţi „victorioşii” au fost ajutaţi şi îndrumaţi de doamna Viorica, căreia îi mulţumim!
Filmarea s-a încheiat cu cântecul de grup „Prietenii mei”, cu zâmbete, baloane, copilărie şi multă, multă frumuseţe!
La invitaţia domnului primar Gabriel Boriga, vă dăm întâlnire tuturor celor care doriţi, duminică, 15 aprilie, în prima zi de Paşte, în faţa Casei Sindicatelor din Târgovişte, în cadrul „Întâlnirii de poveste”, organizată de Primăria Târgovişte, în colaborare cu Arenele de Joacă şi Teatrul „JUNIOR” şi magazinul „Happy Kids”, la minunatul Campionat de Ciocnit Ouă, la distracţie şi voie bună.
Mulţumiri tuturor!