„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 3 octombrie 2010

Nici nu ştiu cu ce să încep...
Cred că toate cuvintele frumoase le merită organizatorii spectacolului "Bogaţi la suflet", ediţia I din Bogaţi, Judeţul Argeş, în frunte cu domnul primar Ion Gîrleanu! Chiar dacă sunt la început, la prima ediţie e spectacolului, a ieşit ceva nemaipomenit! Ilie Roşu este cel care ne-a invitat pe noi, echipa "Capra Vecinului" şi este printre oamenii care merită felicitări! A fost prezent pe scenă timp de câteva minute bune şi le-a dedicat spectatorilor melodii alese! Doamna Elisabeta Turcu şi doamna Irina Someşan le-au oferit şi dumnealor cântece şi momente frumoase!
Eu, Iuliana Ilie, Bianca Moroie, Alina Matei, Andreea şi Elena Antonescu, Patricia Feraru, Anisia Dobra şi Raluca Petre, am fost cele care au dat culoare spectacolului, prin cântecele de grup "Prin copii mergi mai departe" şi "Jocul Românesc" şi mai spre seară şi prin melodii de muzică populară pe care publicul a dansat!
În număr foarte mare au fost prezenţi la sărbătoare numeroşi copii, adulţi şi seniori şi nu au stat pe scaune nici o clipă! Au dansat "de şi-au rupt opincile" de la ora 13 la 19:30, iar după măreţul foc de artificii, au continuat să danseze pe muzica celor de la Alex Band.
Sărbătoarea va rămâne cu siguranţă întipărită în minţile tuturor până la anul, când ne vom revedea... poate cine ştie... în caz că se poate, într-un număr şi mai mare! Felicitări şi mulţumiri tuturor celor care ştiu să se distreze, tuturor celor care ştiu să aprecieze frumosul!





A doua ediţie a Festivalului "Zilele Zâmbetului de Copil" s-a desfăşurat sâmbătă, 2 octombrie, în Piaţa Mihai Viteazu din Târgovişte! A fost o ediţie reuşită, cu zâmbete de copii mai mici sau mai mari, cu cântece şi anecdote spuse de prietenul nostru din Reşiţa, gazda unei emisiuni la Banat Tv, Dan Liuţ! Raluca Teodorescu, Patricia Damian şi Bianca Gheju, sunt cele trei domnişoare pe care ni le-a prezentat atât de frumos domnul Dan, încât ţi-era si drag să le priveşti. Ele oricum spuneau multe prin felul lor de a fi, prin frumuseţea şi cântecele lor, chiar dacă pentru Patricia a fost un "botez" făcut, pentru că s-a aflat la primul ei festival. Vera Verneş şi Diana Nap, invitatele din Turda ne-au cântat un duet şi câte două melodii individuale, iar Viorela Stoian ne-a explicat prin cântece, care-i este stilul! Adelina Zamfir, deja "de-a casei", ne-a amintit(tot prin cântec) că "mama" este cuvântul cel mai frumos cuvânt de pe pământ, iar Lorena(micuţa din Spania), ne-a impresionat cu frumoasa melodie pe care ne-a cântat-o.
După ce s-a terminat festivalul, ne-am dat întânire spre ora serii la Centrul Cultural Aninoasa unde ne-am distrat la dicoteca celor mici. Am cântat şi acolo, am făcut horiţe, dansuri moderne şi am aplaudat fiecare moment deosebit!
A fost într-adevăr o zi a zâmbetului de copil, o zi a zâmbetului de adult, dar mai important de cât atât, a fost o zi a prieteniei, de care ne vom aminti cu drag!
P.S. Prietenii noştri de la Reşiţa deja le-au povestit bănăţenilor (în emisiunea pe care o realizează) despre tot ce s-a întâmplat în judeţul Dâmboviţa!
Sperăm că toţi s-au simţit bine şi că numai zâmbind am putut trece peste tot! Aaa, şi trebuie să amintesc că absolut toţi am primit în dar Dublul Album "Şcoala Micilor Vedete-Clubul Victorioşilor" şi diplome de onoare!
AM ZIS!