„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

marți, 20 iulie 2010





Astăzi am avut ocazia să văd o impresionantă colecţie de cactuşi, colecţia personală a familiei Simionescu din Pucioasa! Am rămas profund impresionată, iar Andrei Oltean, montând la aceste momente pentru Favorit Tv, a spus aşa: "Florile, spinoasă treabă!" Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 9, veţi putea urmări şi dumenavoastră această colecţie!
Şi tot astăzi, 20 iulie, împreună cu Clubul Victorioşilor şi Şcoala Micilor Vedete am făcut deplasarea la televiziunea OTV! În primul rând, în autoacar am filmat, ne-am distrat, cei mici au fost "mâncaţi" de domnul Victor, iar părinţii au întinerit o dată cu noi! Mai apoi, ne-am schimbat în straie populare, iar când am ajuns în curtea sediului OTV, am făcut puţină repetiţie, iar după am intrat în direct în emisiunea "Dan Diaconescu Direct", prezentată chiar de dumnealui! Am cântat două melodii de grup: "Jocul Românesc" şi "Prin copii mergi mai departe". Toţi au rămas plăcut impresionaţi de noi, de piticii noştri drăgălaşi, însă şi noi am plecat de acolo cu gânduri bune şi cu impresii nemaipomenite!
M-am bucurat nespus că am reîntalnit-o pe domnişoara Livia Vasile, producătoarea unor emisiuni de la OTV, domnişoara care a avut grijă ca data trecută când eu am fost la vechiul sediu OTV, invitată la emisiunea "Se întâmplă acum", prezentată de Tudor Barbu, a avut grijă ca totul sa iasă minunat, iar mai apoi, să aflu că este dâmboviţeancă de-a noastră!
Dan Ciotoi şi trupa Generic, Lorena, Alex de la Oraştie, Ghiţă Munteanu, trupa Triton, sunt doar câţiva dintre interpreţii alături de care am fost prezenţi în emisiune! Totul a ieşit bine, emisiunea a fost un succes si toată lumea s-a simţit extraordinar!
La întoarcere, domnul Victor a avut din nou parte de "mâncărică proaspată", jucându-se cu picii noştri!
Ne simţim norocoşi,(şi aici cred că pot vorbi în numele tuturor), că avem ocazia să evoluăm în astfel de emisiuni, în astfel de împrejurări, pentru că nu toţi copiii de vârsta noastră au avut sau au ocazia să treacă prin momentele prin care trecem noi! Pentru asta, doamna Viorica şi domnul Victor Mihalache merită cele mai multe felicitări, mulţumiri şi aprecieri! Fără ajutorul dumnealor nu am fi pe nicăieri... Mulţumiri şi părinţilor care ne însoţesc cu multă dragoste peste tot pe unde mergem!
Andra, Radu, Raluca, Pati(mică), Anisia, Mirela, Elena, Andreea Gh., Andreea Junior, Raluca Rogojină, Andrada, Adelina, Diana, Georgiana, Pati(mare), eu(Cristina) şi Carlos suntem cei care am fost prezenţi în această seară pe micile ecrane, la emisiunea "Dan Diaconescu Direct"!

Aş vrea să nu uit să-i urez Iulianei Ilie Un sincer La mulţi ani, pentru că astăzi, de Sfântul Ilie a fost şi ziua ei, iar mâine vom fi la ea ca să-i urăm asta şi faţă-n faţă, însă vom şi filma capetele de emisiune la "Capra Vecinului"!