„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

vineri, 1 octombrie 2010






Cred că am mai spus-o, dar merită repetată: pentru noi, prietenia e mai presus de competiţie, premii sau bani. Prietenii din Turda, din Banat, din Movila şi Piatra-Neamţ, ne-au fost azi alături la cea de-a treia ediţie a Festivalului "Etno Junior Fest", care are loc în fiecare an la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa.
Domnul Dorin Grama, directorul Televiziunii Favorit, ne-a bucurat cu prezenţa dumnealui şi ne-a transmis energie pozitivă!
Minunata gazdă a festivalului, domnul primar Constantin Maricescu, ne-a oferit câteva cuvinte şi ne-a fost alături tot timpul.
Domnul Victor Mihalache a fost bineînţeles, prezentatorul... dar am dat şi eu o mână de ajutor!
Noi, cei de la Clubul Victorioşilor şi Şcoala Micilor Vedete, le-am fost alături invitaţilor pe tot timpul festivalului şi evoluat şi noi!
Cei veniţi din Banat, ne-au demonstrat că e adevărată zicala "Banatu-i fruncea" şi ne-au impresionat cu câteva cântări bănăţene. Fetele din Turda, Diana Nap şi Vera Verneş ne-au surprins plăcut cu melodii etno, şi la fel şi Viorela Stoian din Piatra-Neamţ şi Adelina Zamfir din Movila!
Noi continuăm momentele de prietenie mâine, în piaţa "Mihai Viteazu" din Târgovişte începând cu primele ore ale dimineţii, şi duminică în Argeş în comuna Bogaţi! Vă aşteptăm pe toţi!