„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

miercuri, 15 august 2012

"Clubul Victorioşilor" a deschis spectacolul extraordinar de pe Platoul Prefecturii





Realizatorii emisiunii "Daiana şi invitaţii săi" de la Columna Tv, au realizat pe 15 august 2012, de Sfântă Mărie Mare, un spectacol extraordinar de muzică populară care a durat până spre miezul nopţii pe Platoul din faţa Prefecturii - Târgovişte. 
La invitaţia Daianei Berbec şi a părinţilor ei, "Clubul Victorioşilor" s-a aflat, începând cu ora 16.00 la acest spectacol şi a deschis programul artistic cu cântece de grup. 
Numeroşi artişti şi ansambluri folclorice au fost invitate să evolueze, iar spectacolul s-a dovedit a fi unul reuşit, încheiat cu un minunat foc de artificii!
Felicitări pentru iniţiativă, Columna Tv! Felicitări, "victorioasă" Daiana Berbec!



Comuna Bucşani în sărbătoare









În data de 15 august - de ziua Sfintei Marii, în fiecare an se desfăşoară la Bucşani sărbătoarea localităţii, intitulată "Ziua Dalles". Anul acesta s-a serbat cea de-a XV-a ediţie şi a fost organizată "ca la carte" de către Consiliul Local şi Primăria Bucşani. 
Începând cu ora 10.00, Arenele de Joacă JUNIOR au fost amplasate în incinta noului parc "Dalles" şi timp de trei ore, actorii Teatrului JUNIOR au realizat animaţie, pictură pe faţă, joacă în dispozitive, toate oferite de către Primărie. 
În jurul orei 13 a fost oficiată slujba de sfinţire realizată de preoţi, iar apoi au urcat pe scenă Ansamblurile Folclorice din localităţile: Dragomireşti, Vulcana Băi, Cornăţelu, Aninoasa şi bineînţeles Bucşani.
Au urmat artiştii: Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Victoriţa Lăcătuşu, Claudia Torop, Ileana Lăceanu, Simona Dinescu, Crenguţa Ioniţă, Elena Ghiţă şi Florin Ştefan, cu toţii primiţi cu aplauze şi suflete deschise de către numeroşii spectatori.
Din partea Clubului Victorioşilor au evoluat Adelina Zamfir din Movila - Ialomiţa şi Cristina Ilie - care a şi prezentat spectacolul alături de Victor Mihalache.
Mulţumiri şi felicitări domnului primar de Bucşani, Constantin Niţă.