„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 8 august 2011

~ Mix Music Evolution ~
~ Weekend-ul cu numărul 15 ~


Pentru că weekend-ul ce tocmai a trecut orăşelul mobil Mix Music Evolution a poposit la Mioveni, în judeţul Argeş, acolo m-am aflat şi eu pentru a realiza pictură pe faţă celor mici şi nu numai.
În prima seară de spectacol, animaţia şi concursurile realizate de Victor Mihalache şi Ana-Maria Ilioaia au fost cele care au dat startul distracţiei în plin centrul Mioveniului. Apoi, au urcat pe scenă : DJ Jungle, Ştefania Rareş, Uni-k, Ion Arthur şi Româneşii, iar seara s-a încheiat cu un program reuşit realizat de Keo şi Skizzo Skillz.








A doua seară a început tot sub semnul bucuriei, deoarece participanţii la concursuri au primit premii frumoase! DJ Jungle a mixat din nou pentru inimoşii spectatori. Cătălin Măruţă a fost gazda principală a serii şi i-a prezentat pe : Cristina Darha şi „Hangiţele” , Lorenna, Alin, iar mai apoi, Ionuţ, zis „Paraşuta veselă” de la Vacanţa Mică, şi-a făcut debutul şi a adus zâmbetul pe buze numeroşilor spectatori! Întreaga seară s-a încheiat cu artişti pe măsură, adică cu Andreea Bălan, Petrişor Ruge şi frumoasele dansatoare!







Ultima seară la Mioveni a decurs exact aşa cum trebuia: jocurile, animaţia, concursurile de sărit coarda, cântecele cântate de Victor Mihalache au destins atmosfera şi au adus pe chipurile celor mici zâmbete! La categoria „Debuturi”, au evoluat tineri din Mioveni şi Piteşti, dar am oferit şi eu 2 melodii de muzică populară! Ana-Maria Ilioaia şi Victor Mihalache i-au invitat apoi pe scenă pe : Claudia Ghiţulescu şi „Sânzienele” , Elisabeta Turcu , DJ Jungle , iar pe urmă a urmat numărătoarea descrescătoare pentru momentul artificiilor, care a fost minunat! Trupa Proconsul a încheiat cea de-a treia zi de spectacol (şi ultima, de altfel) , dar s-a dovedit că a meritat, pentru că Mioveniul îndrăgeşte Proconsul, îndrăgeşte melodiile cunoscute ale trupei.