„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 5 iunie 2011

Clubul Victorioşilor














Se simte că vacanţa se apropie cu paşi mărunţi, pentru că şi copii au fost mai puţini prezenţi la emisiunea de astăzi. Dar cei care au fost, au fost aşa cum trebuie! Zâmbitori şi plini de viaţă!
Cei mici, Mirela, Medeea, Ioana, Maria, Cosmin, Radu, Elena şi Anisia, care sunt întotdeauna surprinzători şi cei mai mari, Bianca, Denisa, Raluca R. , Laura, Andreea şi Corina, care ştiu să se descurce în orice situaţie!
Mirela a realizat un colaj din toate poeziile pe care le ştie, uitând cum începe cea pe care trebuia să o recite, de fapt, dar a ieşit imediat din încurcătură!
Medeea ne-a prezentat un minunat desen realizat la cursurile de pictură pe care le urmează, dar ne-a şi recitat!
Ioana ne-a oerit o poezie şi ne-a cântat despre primăvara ce tocmai a trecut şi despre fata de păstor care păştea oiţele!
Maria şi Cosmin ne-au cântat împreună duetul „Viaţa de la ţară”, dar ne-au cântat şi separat, în premieră, melodiile „Colega mea”, interpretată de Cosmin şi „Vrăbiuţa”, interpretată de Maria!
Radu, într-un costum de marinar, ne-a readus aminte de neastâmpăratul Păcală.
Elena ne-a povestit cum a fost la carnavalul de 1 iunie la care a participat în cadrul activităţilor de la grădiniţă!
Anisia ne-a recitat şi ne-a cântat despre fetiţa leneşă şi despre hora românească!
Bianca a purtat cu mândrie un nou costum etno şi din cauza timpului, a apucat să cânte numai melodia „Cântecele mele”.
Denisa ne-a cântat melodiile „Iubiţi-o pe mama” şi „De la primărie-n sus”, Raluca ne-a interpretat melodiile „Nora din bătrâni” şi „Curge Prahova la vale”, Laura ne-a povestit cântând despre „Casuţa de la ţară”, Corina a recitat, Andreea a ajutat la prezentarea emisiunii şi a cântat melodia „Portul nostru”, iar eu am interpretat piesa „Omul de ce-mbătrâneşte”!
Emisiunea a ieşit minunat, totul a decurs foarte bine iar atmosfera a fost plăcută!
Vă prezentăm câteva fotografii din timpul emisiunii, realizate de doamna Vio!