„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 29 noiembrie 2010







Din cauza unor probleme cu netul nu am reuşit să postez ieri ca să vă pot povesti de emisiunea noastră ”cea de toate duminicile”... dar o fac acum, pentru că niciodată nu este prea târziu.
În afara faptului că studioul a fost din nou arhiplin, iar parcarea din faţa televiziunii plină de maşini, toţi am fost bine dispuşi şi cu chef de treabă.
De data aceasta, eu şi Patricia am fost cele care am dat ”gust” emisiunii, cu diverse replici:
Eu: ”Medeea, îmi place fluturaşul din capul tău”, iar Patricia: ”Cum e la şcoală, Denisa?” (Denisa fiind încă la grădiniţă).
Am avut şi prieteni noi prezenţi în platou: Alex, Valentin şi Denisa(cu nişte ochi superbi), dar am avut şi prieteni mai vechi.
Pe parcursul emisiunii am cântat, am dansat, am recitat, am vorbit despre nuieluşele pe care le aşteptăm/sau nu, de la Moş Nicolae, iar la sfârşitul emisiunii am realizat ”o paradă” a făcutului cu ochiu, cântând melodia ”Prietenii mei”.
Miercuri, pe 1 decembrie, de ziua naţională a României, ColumnaTv organizează, pentru a doua oară, pe platoul din faţa televiziunii, un spectacol dedicat zilei naţionale, transmis în direct.
Vom evolua şi noi, cei de la Clubul Victorioşilor, care vom şi deschide spectacolul, iar apoi vor mai avea loc diferite momente artistice.
Vă invităm pe toţi să fiţi prezenţi la sărbătoare începând cu ora 12:00, şi, de ce nu, să facem împreună o horă mare... ca la români!