„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

joi, 17 noiembrie 2011




Festivalul Primarilor Artişti, la emisiunea „Hai la joc şi voie bună”





Duminică, 20 noiembrie, începând cu ora 16.00, vă invităm să urmăriţi Festivalul Primarilor Artişti, difuzat pe Etno TV, în cadrul emisiunii Lorennei, „Hai la joc şi voie bună”! Componenţii Clubului Victorioşilor, îndrumaţi de Viorica şi Victor Mihalache, au oferit două melodii(una etno şi cealaltă populară)!


Imagini frumoase cu artişti şi primari telentaţi, duminică, 20 noiembrie, de la ora 16, la Etno TV!















O zi de toamnă specială





Grădiniţa numărul 7 din Târgovişte a organizat astăzi, 17 noiembrie 2011, un cerc pedagogic pe tema „Concepte moderne ale didacticii - învăţarea centrată pe copil”.


Coordonatorul acestui cerc pedagogic a fost doamna Inspector de Specialitate, Prof. Vasilica Petre, iar moderatorul şi responsabilul cercului, Prof. Daniela Nicolae.


Cristina Ilie a activat la Grădiniţa numărul 7, iar fosta ei doamnă educatoare, Daniela Nicolae, s-a gândit că ar fi potrivită pentru o zi specială ca aceasta, pentru a o reprezenta pe „Zâna Toamna”. Îmbrăcată corespunzător, Cristina s-a descurcat minunat, iar cei mici(care nu ştiau nimic despre această surpriză) au fost foarte încântaţi. Au fost prezente la această lecţie deschisă în jur de 30 de cadre didactice de la grădiniţe din judeţul Dâmboviţa. Copiii din grupa doamnei Dida, printre care şi Mirela(componentă a Clubului Victorioşilor) au avut parte astăzi de o zi ca în poveşti... o zi de toamnă minunată!


Priviţi fotografiile şi vă veţi convinge că totul a decurs excelent!