„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 23 aprilie 2012

Dâmboviţeni la emisiunea „Trăsnăile lu' Văru' Săndel” - Etno Tv


În ziua Sfântului Gheorghe, 23 aprilie 2012, dâmboviţeni au participat la filmările emisiunii „Trăsnăile lu' Văru' Săndel” de la Etno Tv. 
Zona Munteniei a fost reprezentată de Comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, mai precis de domnul primar Constantin Maricescu, Ansamblurile „Vestitorii Aninoasei” şi „Muguri de Anin”, doamna Simona Dinescu, „victorioasa” Cristina Ilie şi domnul Stelian Grigorescu (participant la rubrica specială dedicată amatorilor care doresc să cânte).
Cu toţii l-am susţinut, aşa cum era şi normal, pe domnul primar Maricescu, cel care a participat cu aplomb la toate rubricile propuse de Văru' Săndel şi echipa emisiunii.
În a doua echipă s-au aflat oameni din partea Banatului - domnul primar de Bănia, judeţul Caraş-Severin - Alexandru Albu, doamna Valeria Arnăutu, Ansamblul „Cununiţa”, Fanfara din Bănia şi alţi susţinători.
Din partea Moldovei au fost prezenţi reprezentanţi speciali. Domnul Constantin Bahrin, interpret de muzică populară, a răspuns invitaţiei de a fi „primar de Tokyo”. El a fost susţinut de moldoveanca Laura Haidău - interpretă de muzică populară şi de o doamnă propusă la rubrica dedicată amatorilor care vor să se afirme. 
În juriu s-au aflat domnii Tiberiu Ceia, Aurelian Preda şi Nicolae Mureşan, cei care au notat prestaţiile domnilor primari, care au fost supuşi la diverse probe: de cântat, de dansat, realizarea unui portret cu ajutorul acuarelelor, bancuri şi multe altele.
Melodii frumoase au oferit atât „concurenţii”, cât şi membrii juriului.
Domnul primar Maricescu a cântat şi individual, dar şi alături de Simona Dinescu şi Ileana Pavelescu.
La final, juriul a decis ca domnul primar Constantin Maricescu şi echipa dumnealui să primească trofeul „Coceanu' de aur”! 
Mulţumiri şi felicitări tuturor!