„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

sâmbătă, 19 mai 2012

"Clubul Victorioşilor la "Noaptea Muzeelor" Târgovişte










Pentru al treilea an consecutiv, "Clubul Victorioşilor" a fost invitat să deschidă programul artistic din cadrul "Nopţii Muzeelor". 
Aşadar, începând cu ora 18.00 şi până la 19.30, "victorioşii" Ioana, Alexandra Creaţa, Maria, Anisia, Raluca P. , Alexandra N. , Mirela, Andreea, Aida, Raluca R., Valeria, Laura, Iuliana, Cătălina, Cosmin şi Cristina au evoluat rând pe rând cu poezii şi cântece în faţa numeroşilor spectatori, cât şi în faţa camerelor de filmat. 
Domnul director al Complexului Muzeal "Curtea Domnească" - Ovidiu Cârstina a fost invitat de către Victor Mihalache să rostească câteva cuvinte în cadrul filmării pentru emisiunea "Clubul Victorioşilor". La fel s-a întâmplat şi cu doamna director a Liceului de Arte "Bălaşa Doamna", Gabriela Istrate şi cu Radu-Andrei Mihalache, fost elev al acestui Liceu.
După terminarea programului nostru artistic, elevii Liceului de Arte şi-au început programul şi au prezentat diferite momente.
Mulţumim pentru invitaţie! Ne-am simţit extraordinar, ca de fiecare dată!

Petrecerea Alyshiei la Arenele de Joacă JUNIOR


Alysia este micuţa sărbătorită a zilei de 18 mai 2012 care şi-a serbat ziua de naştere la Arenele de Joacă JUNIOR. A împlinit 3 anişori şi alături de cei mai apropiaţi prieteni (mai mici sau mai mari) a avut parte de o petrecere excelentă timp de trei ore la spaţiul de joacă, cu cântece, dansuri, jocuri şi concursuri pentru cei mici.
La mulţi ani, Alyshia!