„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

miercuri, 15 septembrie 2010

A doua zi de liceu... În caz că nu am crezut dascălii atunci când ne-au anunţat că vom face ore încă din primele 2 zile de şcoală, ne-am convins că nu glumeau, ieri. Am făcut absolut toate orele şi am scris şi câteva pagini bune. 6 ore nu ne-am dezlipit de băncile clasei pentru că în pauze nu prea are rost să ieşi, pentru că ai timp numai să pleci din clasă şi să te întorci. (poate că exagerez puţin! doar puţin!) Am primit şi câteva manuale, vă vine să credeţi?! În sfârşit am primit manuale!
Am primit în schimb foarte multe reguli pe care le vom reţine, să sperăm, dar cu siguranţă eu nu voi uita felicitările pe care le-am primit pentru luni când a avut loc deschiderea, şi nu numai pentru luni... ci pentru întreaga mea activitate! Aaa, şi n-o să uit nici că tot liceul a rămas impresionat de geanta mea realizată din discuri pentru picup.
Le-am vorbit şi le-am invitat deja pe colegele mele, pe singurul nostru coleg şi pe doamna dirigintă la momentul meu de poezie care va avea loc peste două săptămâni "La vorbe cu poeţii" şi sunt sigură că o să vină cu drag să-mi fie alături!
Aştept să văd ce-mi rezervă ziua de azi, a treia mea zi de liceu. Până acum sunt mulţumită şi mă bucur că mă aflu întru-un colectiv atât de frumos!
Baftă tuturor!