„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 9 iunie 2013

Experienţa scenică de la "Clubul Victorioşilor" îşi spune cuvântul

Aşa cum ne-au obişnuit, copiii şi tinerii de la "Clubul Victorioşilor" participă la multe manifestări şi concursuri şi obţin premii importante! Duminică, 9 iunie, trei dintre componenţii trupei noastre au participat la a IV-a ediţie a concursului judeţean pentru preşcolari intitulat "Cântec, joc şi voie bună", iniţiat de grădiniţele târgoviştene şi desfăşurat la Liceul de Arte "Bălaşa Doamna". Selena Bobeică ne-a reprezentat la secţiunea de muzică, unde a interpretat melodia "Mama, doar mama" şi cu care a obţinut locul I! Tot Selena a evoluat şi dansând, cu un moment excelent cu dansuri moderne şi orientale. Alexandra şi Eric Negru, cei doi frăţiori talentaţi şi bine pregătiţi, au format un duet la secţiunea "Artă teatrală", interpretând un fragment din "Domnul Goe", mini-scenetă în care Eric a jucat pe trei voci (povestitor, Dl Goe şi Conductor), iar Alexandra pe cinci voci (Tanti Miţa, Mamiţa, Mam-Mare, povestitor şi Urâtul). Ca de obicei, au atras atenţia spectatorilor şi juraţilor, care le-au acordat locul I la această secţiune!
Felicitări! Ne mândrim cu voi toţi şi vă îndemnăm să nu uitaţi că experienţa de scenă aţi cunoscut-o şi aţi exersat-o la "Clubul Victorioşilor" şi că în final tot "victorioşi" rămâneţi!





Filmări noi pentru ediţiile III şi IV ale emisiunii "Tele-Şotron"

Componenţii "Clubul Victorioşilor" au realizat duminică, 9 iunie, filmări noi pentru emisiunea "Tele-Şotron", ediţiile cu numărul III şi IV. Cu mic cu mare au sărit şotronul, au răspuns la întrebări, au primit recompense şi au făcut faţă pedepselor. Toţi concurenţii au trecut cu brio de toate probele şi împreună cu ceilalţi au cântat, au dansat şi au făcut ca atmosfera din platou să fie una deosebită.
S-au filmat două ediţii ale emisiunii "Tele-Şotron" şi vor fi difuzate în săptămânile viitoare, după cum urmează: duminică, 16 iunie şi duminică, 30 iunie, la Columna Tv, de la ora 10:oo.
Vă aşteptăm să ne urmăriţi!









"Clubul Victorioşilor" a revenit în direct la Columna Tv

După mai multe ediţii de "Clubul Victorioşilor" şi de "Tele-Şotron" filmate săptămânile trecute, componenţii "Clubului Victorioşilor" au revenit în direct la Columna Tv - duminică, 9 iunie 2013. Şi nu oricum, ci cu mulţi invitaţi speciali! De la Ploieşti, au sosit RADHU şi frumoasele lui dansatoare, care ne-au adus melodii noi şi frumoase, videoclipuri şi secvenţe din telenovela realizată de Radhu. Tot de la Ploieşti a venit şi ELLA, prietena noastră mai veche, care a adus cu ea zâmbet, frumuseţe, gând poetic şi muzical. Alex este un alt prieten talentat, dar el este din judeţul Dâmboviţa, de la Răzvad. A cântat la orgă şi ne-a povestit despre ce îi place lui să facă. Victor are 5 ani şi este cel mai nou component al trupei noastre. A fost prima ediţie a lui în direct, dar s-a descurcat foarte bine. Ceilalţi copii şi tineri deja cunoscuţi au participat cu îndrăzneală la emisiune, recitând şi cântând.
Mulţumim invitaţilor din ţară, dar şi celor din judeţul nostru.