„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 1 august 2011

Galele Slagarelor la Lehliu-Gara!


















In zilele de 29, 30,31 iulie 2011, la Lehliu-Gara s-a desfasurat a IV-a editie a Galelor Slagarelor, la initiativa domnului primar Iulian Iacomi.
Vineri, incepand cu ora 18.00, la scena mica Mix Music am inceput programul de animatie cu pictura pe fata, jocuri, cantece si dansuri. Apoi, de la ora 20.00, in fata spectatorilor, au urcat pe scena mare: Claudia Ghitulescu, Constantin Enceanu, Alin si Lorenna. Pentru ca publicul a fost mai mult decat dornic de distractie, Victor Mihalache si Delian Calin au mai intretinut atmosfera cateva zeci de minute.
Sambata, spectatorii au fost intr-un numar mai mare ca in ziua anterioara. Ca si vineri, totul a inceput la scena mica de la ora 18.00 cu melodii pentru copii cantate de Victor Mihalache si cu picturi pe fata realizate de mine. De la ora 19.00 s-a trecut la scena mare, iar primii care au deschis programul artistic au fost componentii ansamblului "Ciuleandra" din Lehliu-Gara. De la ora 19.30, Sorinel Copilul de Aur a sustinut un program pentru toti care indragesc manelele. Domnul primar Iulian Iacomi a realizat un moment emotionant, numind cetateni de onoare pe oamenii care au avut o contributie la dezvoltarea orasului Lehliu-Gara. La acest moment au fost prezente oficialitati ale orasului si nu numai.
Pe urma, au continuat spectacolul Elisabeta Turcu, Ion Arthur si trupa "Romanasii", iar Ana Lesko, dansatoarele ei si DJ Willy, au fost cei care au incheiat seara cu cantece cunoscute, cu dansuri si mixaje exceptionale!
Duminica stia deja tot orasul ca pe stadionul din Lehliu-Gara urca pe scena artisti minunati, asa ca nu au intarziat sa apara cu miile la spectacol.
Animatia, picturile pe fata, concursul de sarit coarda si toate momentele care s-au intamplat la scena mica au dat culoare serii mult asteptata.
Inainte sa urce pe scena artistii spectacolului, eu si Adelina Zamfir am cantat cate doua melodii.
Stefania Rares a fost solista care a deschis spectacolul propriu-zis, iar apoi a fost urmata de Cristina Darha si dansatoarele ei din trupa "Hangitele". Victor Mihalache a interpretat melodia etno "La Bolintinul de Vale", in timp ce colegii lui Keo isi instalau instrumentele pe scena.
Au sustinut apoi recitaluri exceptionale Alexandra Ungureanu, Keo si Skizzo Skillz.
Domnul primar a urcat pe scena si a rostit cateva cuvinte chiar inainte de focul de artificii care a placut tuturor si a fost filmat si fotografiat de catre miile de spectatori prezenti la spectacol.
Victor Mihalache a prezentat toate aceste trei zile de spectacol la care au participat artisti apreciati de miile de spectatori prezenti la Galele Slagarelor, editia a IV-a, 2011.