„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 19 august 2013

Arenele Mobile de Joacă "Junior" au fost în deplasare



În weekend-ul 16-18 august, Arenele Mobile de Joacă "Junior" au fost prezente în judeţul Mureş, mai precis în Daneş, Criş şi Seleuş. au avut loc trei spectacole excepţionale cu joacă şi animaţie, la care au participat foarte mulţi copii şi tineri. Mulţumiri deosebite domnului primar Nicolae Mosora, care a primit cu drag echipa de realizare.







"Clubul Victorioşilor" la spectacolul de Sf. Mărie "Daiana şi invitaţii săi"





Grupul "Clubul Victorioşilor" a fost prezent joi, 15 august 2013, la spectacolul de Sf. Mărie organizat de emisiunea "Daiana şi invitaţii săi" de la Columna Tv, în Centrul oraşului Târgovişte. Ca în fiecare an, componenţii Clubului au deschis manifestarea cu câtece de grup şi cu melodii cântate de doamna Viorica Mihalache. Salutări şi mulţumiri pentru invitaţie Daianei Berbec şi părinţilor ei!

Arenele de Joacă "Junior" la Ziua Comunei Bucşani







Arenele de Joacă "Junior" au fost amplasate joi, 15 august 2013, la Bucşani, la ziua Comunei, în Parcul Dalles. Copiii au beneficiat de acest dar din partea Consiliului Local şi a Primăriei Bucşani, personal a domnului primar Constantin Niţă. După ora prânzului, pe scenă au urcat preoţi şi oficialităţi: Adrian Ţuţuianu, Leonardo Badea, Victor Sanda, Valentin Calcan şi mulţi alţii, iar mai apoi artişti cunoscuţi: PEPE, Angela Rusu, Emilia Ghinescu, Constantin Lătăreţu, Georgiana Mănăilă şi Olguţa Berbec, dar şi Ansambluri Folclorice din. Cornăţelu, Bucşani, Dragomireşti, Gura Ocniţei.
A fost o atmosferă minunată, iar publicul a fost mai numeros ca în orice an!