„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 23 ianuarie 2011


Pentru că tot a nins ca în poveşti astăzi, vă ofer o melodie, parcă scoasă tot din frumoasele poveşti cu ninsori şi oameni de zăpadă. O melodie minunată! Merită ascultată!

Muzică: Victor Socaciu

Versuri: Adrian Păunescu









În această dimineaţă, ninsoarea a acoperit oraşul, dar asta nu ne-a împiedicat pe noi, cei din Clubul Victorioşilor, să ne desfăşurăm aşa cum trebuie emisiunea noastră de la ColumnaTv.

Am vorbit despre ziua de mâine, 24 ianuarie, ziua în care a avut loc Mica Unire între Moldova şi Ţara Românească, am aflat cum se simte Anisia cu un dinţişor lipsă, ne-am amuzat teribil de piticul care râde primit de la Zâna Măseluţă, am felicitat-o pe Andreea Gheorghe pentru frumosul portret din ziarul „Adevărul de Seară”, am urmărit o serie de fotografii realizate de Patricia Brojbeanu intitulate „Stop violenţei”, l-am aplaudat cu toţii pe Radu, care se pregăteşte pentru selecţia de la Acasă Tv, am cântat, am recitat, şi, la sfârşitul emisiunii, înainte de a urmări un filmuleţ realizat la Vulcana-Băi la manifestarea dedicată poetului Mihai Eminescu, i-am cântat „La mulţi ani” domnului Victor Mihalache, pentru că vineri, 21 ianuarie, a împlinit o frumoasă vârstă.

Apoi, la finele emisiunii, am realizat un „smiley face” pentru „Neaţa cu Răzvan şi Dani” şi am mai realizat o inimioară!