„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

joi, 25 iulie 2013

O noua filmare la Clubul Victoriosilor

Copiii si tinerii de la "Clubul Victoriosilor" au revenit din vacanta si au sosit la noile activitati ale trupei. Joi, 25 iulie, au realizat o noua filmare pentru emisiunea pe care o realizeaza in fiecare duminica la Columna Tv. S-au strans cu mic, cu mare - la sediul de la Casa Sindicatelor si au evoluat cu diferite momente artistice, care vor putea fi urmarite in editia de duminica, 4 august, de la ora 10:oo. Prietenii cei noi, Teodora, Andreea si Bianca - din Franta, au cantat si s-au distrat alaturi de ceilalti componenti de la "Clubul Victoriosilor": Selena, Raluca P., Radu, Mirela, Angi, Catalina, Gabriela, Elena, Andreea A., Vladut, Ana Maria, Raluca R., Andreea N. si Cristina.
Multumiri tuturor!






MAREA BĂLĂCEALĂ - bătaia cu apă de la Târgovişte

MAREA BĂLĂCEALĂ a avut loc la Târgovişte. La a doua ediţie a acestei bătăi cu apă au participat foarte mulţi copii şi tineri atât din Târgovişte, cât şi din alte localităţi din judeţul Dâmboviţa. Costumaţi adecvat, cu costume de baie sau cu haine de vară, participanţii s-au bălăcit şi s-au bătut cu apă minute în şir. "Înarmaţi" cu pistoale cu apă, peturi, găleţi şi alte obiecte, s-au udat şi s-au făcut fleaşcă. Cei experimentaţi, care au participat şi anul trecut la bătaia cu apă, au fost echipaţi cu haine de schimb şi cu prosoape pentru a putea fi "fresh" imediat.
Mulţumiri Primăriei Târgovişte pentru susţinere, domnului primar Gabriel Boriga, celor din presă: Digi 24, Columna Tv şi Tv Partener şi tuturor celor care au fost alături de noi la acest eveniment!