„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

vineri, 27 aprilie 2012

Întâlnire cu succes în cadrul „Şcolii Părinţilor şi Bunicilor” de pe lângă Clubul Victorioşilor


La Sediul Teatrului „JUNIOR” de la Casa Sindicatelor din Târgovişte, astăzi, 27 aprilie 2012, începând cu ora 17.00, MEDEEA MELINTE şi IOANA NICOLAE şi-au susţinut cu emoţie constructivă recitalurile de poezie, cântec, dans şi pictură.
Primele momente au fost oferite de Ioana, cea care a dansat, cântat şi recitat cu îndrăzneală. 
Apoi, cu talent şi gingăşie, Medeea a păşit pe scenă şi a oferit diferite momente de recitat, cântat şi prezentat frumoasele şi priceputele ei picturi.
Amândouă au fost însoţite de emoţionaţii părinţi (care au filmat, recitat, cântat, tremurat şi trăit o dată cu ele), de rudele numeroase şi inimoşii prieteni care au venit să le susţină.
Cu mai multe ţinute şi diverse momente artistice, „victorioasele” Ioana şi Medeea au trecut, rând pe rând prin faţa spectatorilor şi s-au descurcat minunat.


















A avut loc şi o nouă întâlnire a „Şcolii Părinţilor şi Bunicilor” de pe lângă Clubul Victorioşilor, iar după finalizarea momentelor artistice şi după îndulcirea cu prăjiturile de casă excelente, cei mici au „servit” şi o partidă de distracţie la Arenele de Joacă „JUNIOR”, iar părinţii au rămas la discuţii şi povestiri pe diverse teme.
Avem şi prietene noi care au sosit astăzi pentru prima dată la „Clubul Victorioşilor” şi pe care le veţi cunoaşte în curând.
Recitalurile au fost filmate de Columna Tv, iar în scurt timp le veţi putea urmări la tv, în cadrul emisiunii „Clubul Victorioşilor”.