„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 15 aprilie 2012

În prima zi de Paşte, în Piaţa „Mihai Viteazul” a avut loc manifestarea „Întâlniri de poveste”, organizată de Primăria Târgovişte

Manifestarea „Întâlniri de Poveste” - 15 aprilie 2012, a fost programată să înceapă la ora 17.00, însă dâmboviţenii au venit în Piaţa „Mihai Viteazul”, chiar în faţa Casei Sindicatelor, imediat după ora 16.00. Petrecerea a început de la această oră, cu cântece pentru copii, dansuri şi concursuri ( „Limbo Dance” ) , realizate de Victor, Radu şi Viorica Mihalache, Cristina Ilie, Alina şi Constantin Petrovici.
La ora 17.00, când şi prietenii noştri de la Digi 24 HD au sosit, am dat startul Concursului de Ciocnit Ouă. Doi câte doi, în jur de 100 de copii s-au prins în jocul nostru şi au participat cu îndrăzneală la concurs. În locul oului spart, fiecare a primit câte un ou de ciocolată. Concursul s-a desfăşurat în mai multe etape, până când au mai rămas trei participanţi. Cea mai mică dintre finalişti, Alexia, în vârstă de 5 anişori, a câştigat acest concurs şi a primit diverse premii (ouă şi iepuraşi de ciocolată, bomboane, suc, minge, jucării).
De apreciat este faptul că toţi părinţii şi bunicii s-au prins în activităţile noastre şi au participat, alături de copii şi nepoţii lor, la tot ce s-a derulat.
După toate dansurile ( „Ai se eu tu pego” , „Meniaito” , „Pinguinul” , „Macarena” , „A ram zam zam” , „Braşoveanca” , „Tunelul” şi multe altele ) şi după toate cântecele cântate la „Discoteca celor mici” ( „Pleacă” , „Gaşca mea” , „De ziua ta” şi altele ) , absolut toată lumea a primit Diplome de merit, Reviste „Şapte Seri” , diferite jucării, premii de ciocolată, mingi, bomboane, sucuri şi multe altele.
Tradiţiile noastre pleacă şi în Belgia, prin intermediul unui domn care a luat parte la distracţie, a cântat şi a încercat toate dansurile noastre.
Acest eveniment a avut loc mulţumită Primăriei Municipiului Târgovişte, - Primar Gabriel Boriga - , Teatrului Municipal Târgovişte, în colaborare cu Arenele de Joacă JUNIOR, Teatrul JUNIOR Târgovişte şi Magazinul „Happy Kids”.
Au fost prezenţi şi o parte din componenţii Clubului Victorioşilor şi s-au bucurat, împreună cu ceilalţi copii, de toate momentele prezentate.
Coordonatorul manifestării, Victor Mihalache, a transformat totul în prilej de bucurie şi astfel distracţia a fost la cote maxime!
Întâlnirea chiar a fost una de poveste, cu vreme frumoasă şi soare apărut după zeci de ore de ploaie, cu zâmbet, cu copilărie, maturitate şi bucurie. O zi de vis, un Paşte adevărat!
Fotografiile demonstrează tot ceea ce am povestit mai sus...
Mulţumim tuturor!
Cristina Ilie