„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

marți, 2 august 2011

La mulţi ani, Adelina Zamfir!




























Ei bine, 12 ani! 12 ani pe care Adelina Zamfir, o componentă de baza a Clubului Victorioşilor, i-a împlinit astăzi, 2 august 2011. Adelina a demonstrat, prin felul în care s-a comportat, că este, în adevăratul sens al cuvântului, o victorioasă!
Apropiaţii, prietenii, părinţii, i-au fost alături în ziua pe care a aşteptat-o de… de multă vreme. Familia Mihalache(doamna Viorica, domnul Victor şi Radu-Andrei), plus Cristina Ilie, reprezentând cu toţii Clubul Victorişilor şi şcoala Micilor Vedete, au fost prezenti şi au realizat împreună o petrecere de neuitat, una dorită de mulţi.
Pentru început, prietenii prezenti, adică Anastasia, Teodora, Elena Aurelia, Georgiana, Ana, Iulian, Stefan, Gabi, Valentin, Elena Mihaela, Veronica, Andreea, au trecut pe rand la microfon şi s-au prezentat şi i-au urat fiecare câte un sincer “La mulţi ani”! Au urmat părinţii (Minodora şi Adi), bunicii (mamaie Bica şi tataie Gigi) şi reprezentanţii Clubului Victorioşilor, (Cristina, Radu, Viorica şi Victor), care, cu emoţii imense, ce-i drept, au reuşit să-i ureze toate cele bune sărbătoritei!
Apoi a urmat o serie de jocuri (concurs de sărit coarda, limbo dance) la care nu s-a spus nici o secundă: “eu nu joc”, lucru care ne-a bucurat. Am pornit apoi prin toată curtea cu “Dansul Pinguinului” şi cu “El Meniaito”, dansuri la care s-a participat, de asemenea, cu mulţimea!
Victor Mihalache a realizat momente de animaţie, cu melodii pentru copii şi adolescenţi. Cristina Ilie a realizat picturi pe faţă, iar Adelina a fost, bineînţeles, în centrul atenţiei. Ele au susţinut şi recitaluri excepţionale la care s-a dansat, aplaudat, fotografiat şi filmat, dar şi Gabi a cântat la orgă câteva melodii! Radu şi doamna Viorica au continuat “obiceiul” şi au cântat împreună melodia “Săracă inima mea”!
Colegii şi prietenii au trecut din nou pe la microfon şi au descris-o în câteva cuvinte pe sărbătorită. Apoi a urmat desfacerea cadourilor, moment aşteptat cu nerăbdare de Adelina!
Muzica a cântat până târziu, iar petrecerea a avut parte de toate “ingredientele” necesare.
Mâncarea a fost gustoasă, dar tortul le-a întrecut pe toate!
De apreciat că toţi copiii şi adolescenţii au dansat şi cântat tot timpul, luând loc numai atunci când mâncarea sosea.
A ieşit o petrecere exact aşa cum Adelina visa, dovadă că ne-a mărturisit că a fost cea mai reuşită dintre toate de până acum. Precis urmează altele şi mai frumoase!
A fost minunat! Gazdele, au fost, ca de obicei, extraordinar de atente cu fiecare dintre invitaţi, iar Adelina, o simpatică.

La mulţi ani, Adelina! La cat mai multe realizari!