„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

joi, 2 decembrie 2010










La mulţi ani, români, La mulţi ani, România!
Cu mic cu mare am participat ieri, de ziua naţională a României, la adevăratul maraton de televiziune care a durat aproape 9 ore, transmis în direct de ColumnaTv şi prezentat de doamna Anda Ştefan şi de domnul Victor Mihalache.
Noi, cei de la Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor, am deschis programul artistic cu câteva melodii oferite de cei mai mari şi cu saluturi şi urări din partea celor mici.
Doamna Viorica, Radu şi domnul Victor Mihalache ne-au oferit câteva melodii patriotice şi ni l-au readus, prin cântec, pe Adrian Păunescu.
Numeroşi solişti de muzică populară(atât din judeţ, cât şi din ţară), au participat cu drag la sărbătoarea dedicată zilei de 1 decembrie! Ioan Alungulesei, Tina Militaru, Vasile Anghel, Dan Ilinca, Camelia Conovici, Liliana Mocănescu, Stelian Apostol şi Maria Neagu au cântat pentru toţi românii aflaţi în faţa televizorului.
Au fost prezente şi câteva Ansambluri Folclorice dâmboviţene, care ne-au dansat şi ne-au cântat aşa cum au ştiut ele mai bine.
Eu, Iuliana şi Bianca, am evoluat şi alături de grup, dar şi individual, cu câte două melodii spre sfărşitul serii!
Ne-au fost alături şi trei elevi ai Liceului Petru Cercel din Târgovişte, care ne-au interpretat câte o melodie.
Cei din trupa Suprrem au încheiat întregul maraton, prin câteva melodii de muzică uşoară.
A fost o zi minunată, plină de surprize şi mă bucur că am putut să vă urez tradiţionalul La mulţi ani, prin intermediul acestui maraton!