„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 1 februarie 2010






Pentru că luna ianuarie s`a încheiat ieri, pe data de 31, noi, componenţii Clubului Victorioşilor şi cei ai Şcolii Micilor Vedete am realizat o emisiune în direct pe patinoarul din Târgovişte, amplasat in Piaţa Mihai Viteazu. Eu şi Bianca Stancu, am primit în direct premii pentru primele bloguri create. (Ţin să menţionez că am fost prima care a intrat în acest concurs de bloguri, drept urmare am primit premiile promise primilor 5 participanţi.)

Am cântat, am recitat, am făcut ce`am ştiut noi mai bine, am avut parte de aplauzele telespectatorilor prezenţi la eveniment, dar şi mulţi telespectatori care ne`au privit din faţa televizorului. Am primit felicitări si am fost mândrii de ceea ce am realitat împreună. Mai târziu, am apărut în "Adevărul de seară", cuprinzând un articol cu tot ce am făcut în acea zi. Astăzi, 1 feburarie, ne`am întâlnit la sediul clubului unde am repetat diverse momente artistice, pentru că ne pregătim intens de preselecţia pentru marele festival "Mamaia copiilor" 2010.

Intraţi pe http://www.scoalaminivedetelor.blogspot.com/ ,unde puteţi afla mai multe despre grupul nostru. O seară plăcută tuturor.