„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 20 noiembrie 2011


Participare victorioasă la documetarul despre cetatea Târgoviştei












Cristina Ilie se regăseşte în distribuţia filmului de prezentare al Târgoviştei, în regia doamnei Martha Marmeliuc. Filmul face parte din proiectul de promovare a valorilor istorice româneşti „Sistem şi prietenii”.


Cristina a fost propusă pentru acest proiect de domnul Vasile Lupaşc, care va interpreta în film rolul lui Stroe Buzescu.


Astăzi, în interiorul complexului „Curtea Domnească”, mai precis la Casa „Domniţa Bălaşa”, Cristina a filmat o scenă melancolică, în care dorul de tatăl său o cuprinde!


Filmul documentar va fi gata la începutul anului viitor.

Clubul Victorioşilor, o ediţie aparte

















Ediţia de astăzi a emisiunii „Clubul Victorioşilor” a avut mai mulţi prezentatori. Domnul Victor Mihalache i-a propus pe Radu Iordache şi pe Raluca Petre pentru această „funcţie”. Ei avut şi co-prezentatori, pe Cosmin Chivulescu şi Andreea Antonescu.


Foarte mulţi victorioşi au fost prezenţi astăzi în platoul Columna Tv. Am avut şi premiere muzicale oferite de: Elena, Radu, Aida, Medeea şi Ioana. De menţionat faptul că Radu, pe lângă prezentările pe care le-a făcut şi pe lângă melodia pe care a cântat-o, a recitat excepţionala şi emoţionanta poezie „El Zorab”! Felicitări, Radu!


Andreea Antonescu şi Cosmin s-au ocupat, ca de obicei, de rubricile de curiozităţi de de ştiinţă.


Mirela, Ruxi, Eric, Sofia şi Corina au oferit poezii, iar Georgiana, Sorina, Laura, Cătălina, Andreea Gheorghe, Raluca Rogojină, Raluca Petre, Alexandra, Anisia şi Maria au cântat şi s-au simţit extraordinar. Denisa, Bianca şi Cristina au cântat astăzi, după mult timp, melodia „Mi-a adus bădiţa flori”.


Mulţumiri domnului Victor şi doamnei Viorica Mihalache pentru toată răbdarea pe care o au cu componenţii Clubului Victorioşilor!