„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 25 iulie 2010

Astăzi, 25 iulie, în emisiunea specială "Clubul Victorioşilor" pe care am transmis-o în direct de la Centrul Cultural Aninoasa, i-am avut invitaţi pe copiii de la Dorohoi, care sunt în tabară la noi de câteva zile! Am încercat cu toţii să le oferim momente frumoase, cântece, dansuri şi voie bună, să le readucem zâmbetul pe buze, pentru că merită!
Am avut şi invitaţi speciali, pentru că au vrut să le fie alături: Camelia Conovici Vulpoiu, fiica ei Alina Coman şi Vestitorii Aninoasei! Cei de-ai casei, adică prichindeii din grupul nostru, le-au cântat, le-au dedicat poezii, gânduri şi momente frumoase!
Sperăm că s-au simţit bine în compania noastră şi că pentru câteva momente, au uitat necazul prin care au trecut!





Vineri, 23 iulie, împreună cu domnul Victor şi cu părinţii mei, am plecat către mare, în staţiunea Venus! Compania Mix Music, a avut grija ca totul să fie bine, să ne simţim extraordinar! Am fost cazaţi lângă "Perla Venusului", la "Casuţa Andreea"! Nu am fost numai să ne relaxam, ci domnul Victor a prezentat şi spectacolul de pe ţărmul mării dedicat lui Gheorghe Gheorghiu la cei 35 de ani acumulaţi în cariera muzicală. Probabil că mulţi şi-ar fi dorit sa fie prezenţi în acel spectacol şi sunt fericită că eu am avut ocazia s-o fac. Cu ajutorul domnului Victor, am fost pe scena şi am fost întrebată cum văd eu, cum vede generaţia mea, muzica lui Gheorghe Gheorghiu; şi am spus aşa: "Chiar dacă generaţia mea a crescut şi creşte în continuare cu momente noi, eu zic că întotdeauna a existat cineva care să ne ţină legaţi şi de acest lanţ al cântecelor frumoase ale lui Gheorghe Gheorghiu! Pentru mine, pentru noi, pentru generaţia mea, încă există, încă ne încălzeşte sufletele cu cântecele lui, de care ne`am îndrăgostit!" Am recitat şi poezia "Pentru mama", de Virgil Carianopol, pe care i-am dedicat-o lui Gheorghe Gheorghiu!
Sâmbătă, 24 iulie, am rămas tot acolo, pentru că am vrut sa fim prezenţi la focul de tabără, la petrecerea de seară de pe plajă, organizată de Kenny, unde am cântat, am dansat şi am fost alături de Gheorghe Gheorghiu la micul recital pe care l`a susţinut!
Mă simt mândră că am avut parte de astfel de momente şi pentru tot, îi mulţumesc domnului Victor Mihalache, dar şi domnului Marius Gavrilă!