„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

sâmbătă, 21 mai 2011

Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, îmbrăcat în cuvinte şi straie alese!

În fiecare an, de Sfinţii Constantin şi Elena, sărbătorim ziua Colegiului Naţional „Constantin Cantacuzino”!
O familie de 10, o conducere de 10, un colegiu de 10! Se împlinesc 10 ani de când şcoala a devenit colegiu! Iubesc tot ce ţine de această familie de cantacuzini, pentru că de 9 ani învăţ lucruri frumoase alături de ei, pentru că de 9 ani îi reprezint peste tot prin ţară(şi nu numai) şi pentru că doamna director Tatiana Ghiţă m-a susţinut de la început!
De data aceasta(vineri, 20 mai 2011), marcând un lucru important, am sărbătorit într-un mod mai special! Am evoluat în amfiteatrul Liceului de Artă „Bălaşa Doamna”!
Pentru început, orchestra liceului gazdă ne-a dăruit un micuţ program artistic!
După, cantacuzinii au arătat ce pot! Corul şcolii, condus de domnişoara Opalco Aurelia, a oferit câteva melodii! Am continuat cu piese de teatru, scenete în limba franceză, poezii în limba engleză, parada de costume naţionale, cântece populare, muzică uşoară, folk, pantomime, dansuri populare şi de societate!
Le mulţumesc din suflet colegelor mele de la clasa a IX-a A, pentru ajutorul acordat, pentru plăcerea cu care poartă de fiecare dată costumul popular, pentru tot! Sunteţi minunate!
Mulţumesc publicului, pentru că a fost într-un număr destul de mare şi pentru că au apreciat şi aplaudat tot ce am prezentat pe scenă!
Au prezentat Adriana Vlad şi Andrei Florea.