„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

vineri, 31 mai 2013

"Ziua Zâmbetului de Copil" la Nucet, Cazaci şi Lucieni

Nucet şi Cazaci au fost primele două localităţi în care Arenele de Joacă JUNIOR au ajuns vineri, 31 mai 2013. Doamna primar Luisa Bărboiu, împreună cu Consiliul Local şi Primăria Comunei Nucet au ajutat ca organizarea să fie impecabilă. Totul s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii! 
La Nucet, împreună cu domnul Victor şi Cristina, copiii au realizat toate momentele de animaţie: cântece, dansuri.
La fel de mult s-au bucurat şi copiii de la Cazaci, unde bucuria a fost la cote maxime! Pictură pe faţă, melodii şi dansuri deosebite au realizat cei de acolo.
A treia localitate a fost Lucieni, acolo unde Arenele de Joacă "Junior" au fost întâmpinate cu momente artistice pregătite de copiii de la şcoala din Lucieni. Piese de teatru, dansuri şi cântece au realizat şcolarii, pentru ca sărbătoarea să fie completă. 
Manifestarea a fost un dar din partea Consiliului Local Lucieni, Primăriei Lucieni şi a domnului primar Gheorghe Mocănescu, în cinstea zilei de 1 iunie, ziua internaţională a copilului! 







Arenele "Junior" au ajuns la Goleasca, Şotânga şi Teiş în aceeaşi zi

Turneul "Ziua Zâmbetului de Copil" - desfăşurat în perioada 21 mai - 2 iunie  - cu Arenele de Joacă JUNIOR, a ajuns joi, 30 mai 2013, în alte trei localităţi ale judeţului Dâmboviţa: la Goleasca, Şotânga şi Teiş. Domnul Primar Constantin Stroe, alături de Consiliul Local şi Primăria Şotânga au făcut posibilă această întâlnire a copilăriei.
Dimineaţa a început la Goleasca, unde copiii şi adolescenţii au cântat şi s-au distrat pe cinste! Cei mai mici s-au distrat în gonflabile, iar cei mai mari au sărit în trambuline.
La Şotânga s-a cerut în mod expres piesa "Tranquila". Acolo, grădinarii, micuţii şcolari şi tinerii au dansat şi au demonstrat că nu uită să fie copii, indiferent de vârstă.
La Teiş s-a realizat cel mai lung şir de "Dans al Pinguinilor", iar melodiile la modă au fost solicitate de către cei prezenţi la manifestare. 
Totul a fost minunat în toate cele trei locaţii!