„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

miercuri, 13 martie 2013

"Fără secrete" despre "Iubire de păpuşi de porţelan"









Despre volumul "Iubire de păpuşi de porţelan" s-a discutat (la emisiunea) "Fără secrete" la Columna Tv, miercuri, 13 martie 2013.
Gazda emisiunii, Silvia Ciobanu, i-a avut ca invitaţi pe: domnul Victor Mihalache - autorul cărţii - care a povestit despre carte şi a cântat şi melodia "Viaţa care doare" - ale cărei versuri se află în carte, doamna Viorica Mihalache - care a cântat o melodie excepţională "Întoarcerea risipitorului" şi Andreea Neamţu - graficianul cărţii.
Au fost realizate şi două materiale: unul de la Depozitul Ecologic de la Aninoasa - acolo unde a avut loc lansarea cărţii şi celălalt realizat în centrul oraşului Târgovişte cu oameni care au citit din cartea "Iubire de păpuşi de porţelan", amebele materiale realizate de Cristina Ilie.
A fost o seară deosebită, o întâlnire dedicată poeziei şi prieteniei.

Teatrul JUNIOR şi Trupa JUNIOR Super Show, din nou printre copii










Miercuri, 13 martie, Teatrul JUNIOR şi Trupa JUNIOR Super Show au organizat spectacole la Căminul Cultural din Doiceşti, Şcoala Nr. 4 din Pucioasa şi Şcoala din Buciumeni. Copiii prezenţi la aceste spectacole s-au distrat pe cinste şi au fost mândri că au participat la o "discotecă" a celor mici şi că învăţat dansurile trupei JUNIOR: "Chuchuwa", Trenul "Chuchu", dansul Arenelor şi altele.