„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 17 aprilie 2011

Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii…

Ziua de Florii, zi în care Iisus a intrat în Ierusalim, sărbătoarea care dă startul Săptămânii Mari, ne-a găsit pe noi, cei din Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor cu zâmbetul pe buze.
În primul rând, La mulţi ani doamnei Viorica Mihalache şi doamnei Camelia Conovici, care s-au şi aflat astăzi în platoul Columna Tv şi ne-au cântat câte o melodie.
Diana Toplicianu, victorioasa noastră din Anglia, a venit în România acum câteva zile pentru a petrece Paştele aici. În duminica aceasta, s-a aflat alături de noi la emisiune, ne-a cântat melodia „Duracell” şi ne-a oferit tuturor brăţări pe care să le purtăm şi care să ne amintească de ea. Mulţumim, Diana şi La mulţi ani şi ţie, pentru că porţi şi nume de floare!
Adelina, venit tocmai din Movila, Ialomiţa, dar deja „de-a casei”, a ajuns aseară în Dâmboviţa, iar astăzi a fost prezentă în emisiune, cântându-ne melodia „Să fii tu în orice clipă”! La mulţi ani şi ţie, Adelina Camelia!
Daniela şi Francesca de la Bucureşti, mai noile prietene ale Clubului Victorioşilor, ne-au fost astăzi alături şi ne-au cântat împreună o melodie etno, iar Daniela şi o melodie de muzică uşoară.
Domnul Victor Mihalache a cântat în premieră absolută melodia etno „La Bolintinul din vale”!
Alexandra din Doiceşti, la cei 4 anişori, ne urmăreşte duminică de duminică şi şi-a dorit mult să fie alături de noi măcar o dată! Ne-a recitat o poezie şi i-a salutat pe cei de acasă.
Alesia, fetiţa pe care am cunoscut-o la spectacolul umanitar de joi, de la Clubul Studenţilor, merge deja cu drag alături de noi prin spectacole şi emisiuni.
Platoul a fost plin de zâmbete şi flori, iar toţi copiii şi adolescenţii au transmis urări de bine sărbătoriţilor din familie, au cântat, au recitat şi şi-au umplut sufletele de bucurie, deorece, Floriile aduc parfum de primăvară!
Imediat după terminarea emisiunii, am pornit spre Piaţa Tricolorului, pentru a participa la cea de-a treia zi de Târg al Priduselor Tradiţionale de Paşti. De data aceasta şi soarele a fost cu noi, iar acest fapt ne-a determinat să fim mai luminoşi şi mai plini de viaţă! Domnul Mircea Niţă ne-a răsplătit cu câte un ciubuc colorat!