„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

vineri, 20 aprilie 2012

La Nucet, sărbătoarea a atins cote maxime




















































De patru ani, în ziua cea sfântă dedicată „Izvorului Tămăduirii”, la Nucet se desfăşoară Zilele Comunei. Inimoasa doamnă primar, Luiza Bărboiu, susţinută de domnul vice-primar Gheorghe Catrina, au făcut posibilă şi manifestarea de anul acesta. Chiar dacă începutul a fost unul ploios, oamenii au stat la spectacol cu umbrele, simţindu-se bine şi petrecând alături de artiştii după scenă. Apoi, şi soarele şi-a făcut apariţia, iar atmosfera a fost una şi mai bună!
Înainte însă de începerea spectacolului, la Mănăstirea Nucet s-a desfăşurat slujba de Sfinţire a Apei, venind special pentru nuceteni Înalt Preasfinţitul Nifon.


Alături de doamna primar şi de domnul vice-primar s-au aflat colegi din PSD, în frunte cu domnul deputat Ion Stan, fiu al localităţii Nucet. Aceştia au transmis, după începerea spectacolului, gânduri bune spectatorilor prezenţi la spectacol.


Pe scenă au fost invitate şi cuplurile cu peste 50 de ani de căsătorie, pentru a primi, din partea Primăriei şi a Consiliului Local Nucet, daruri frumoase.
Mai apoi, pe scena amplasată cu grijă de o echipă profesionistă de la Bucureşti, au urcat nume mari ale muzicii populare: Ileana Ciuculete, ciocârlia Maria Ciobanu, Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu, Simona Dinescu, domnul primar al comunei Aninoasa, Constantin Maricescu, Rodica Voicu, Florentina Mîinea şi Ileana Pavelescu, acompaniaţi de orchestra profesionistă „Chindia”.
Victor Mihalache a prezentat acest spectacol, Cristina Ilie a realizat interviuri cu toţi soliştii prezenţi la spectacol şi cu doamna primar Luiza Bărboiu, iar Columna Tv a filmat întregul spectacol.


Toate acestea vor fi difuzate sâmbătă, 21 aprilie 2012, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii „TELE-COMANDA”, la Columna Tv.