„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 3 aprilie 2011

Carnavalul Primăverii!

Cu zâmbet, cu aplauze şi cu noutăţi absolute am început emisiunea de astăzi la ColumnaTv! A fost o ediţie plină de copilărie şi de culoare, iar cuvântul care a definit cel mai bine dimineaţa a fost „veselie”!
Până să ne intrăm în „ritm”, domnul Victor a arătat ziarul „Libertatea” primit din Serbia, cu articolul numit „Niciodată nu am dus lipsă de talente”, unde ne sunt amintite premiile pe care eu şi Radu le-am obţinut la festivalul „Bunavestire”, plus diploma de membru de onoare al S.L.A „Tibiscus” Uzdin, pe care doamnul Victor Mihalache a primit-o. A mai povestit despre articolul realizat de Ion Obăgilă şi Adriana Răceanu despre colecţia mea de costume populare în „Adevărul de Seară” şi a spus cine urmează să apară în săptămânile următoare la categoria portrete (Raluca Petre şi Georgiana Dumitrache).
Pe lângă componenţii Clubului Victorioşilor şi ai Şcolii Micilor Vedete care au ocupat aproape întregul platou, am avut invitaţi speciali de la Bucureşti: Daniela, Alexandra, Francesca şi fratele ei, Ştefan, care ne-au cântat şi respectiv, recitat, plus cea mai tânără trupă de dans din Târgovişte, cu copii cu vârste cuprinse între 3 şi 4 ani, condusă de tânăra coregrafă Georgiana Lambru. Printre arlechinii care fac parte din această trupă de dans, 3 dintre victorioşi se descurcă de minune şi acolo: Medeea, Vlad şi Andra! Chiar dacă au şi dansat, ei ne-au şi recitat(Medeea), cântat(Andra) şi au făcut demonstraţie de modelaj de baloane!(Vlad)
O nouă prietenă a Clubului, Daria, la cei 3 anişori pe care „îi duce în spate”, ne-a recitat şi ne-a cântat excepţional, demonstrând ce dicţie perfectă are!
Hannah Montana, sau mai scurt spus: Pati, ne-a oferit un cântec şi s-a ocupat de pictatul chipurilor copiilor!
Toate momentele oferite de victorioşi sau de invitaţii noştri au fost minunate, iar felicitările şi vizionarea emisiunii (fie pe internet, fie la televizor), au accentuat acest lucru şi mai bine!