„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 28 aprilie 2013

Tur de forţă remarcabil al Clubului Victorioşilor


Spunem "tur de forţă remarcabil" pentru că duminică, 28 aprilie, componenţii Clubului Victorioşilor au realizat filmări în platoul Columna Tv aproape 8 ore. Mai întâi au transmis în direct emisiunea "Clubul Victorioşilor", iar după amiază au filmat pentru primele două ediţii ale noii emisiuni intitulate "Tele-Şotron". Dar cu entuziasm si cu bucurie au trecut peste toată oboseala acumulată şi au desfăşurat cu brio toate cele propuse!
Felicitări tuturor!



Primele filmări pentru ediţiile emisiunii "Tele-Şotron"











Noul proiect propus de "Clubul Victorioşilor" se numeşte "Tele-Şotron". Primele filmări pentru această emisiune au fost realizate duminică, 28 aprilie, la Columna Tv, de la ora 16.oo. La televiziune au sosit copiii şi adolescenţii care fac parte din "Clubul Victorioşilor", plus câţiva invitaţi: Elena Ţârnică de la Ploieşti, Kornel Mili de la Torak - Serbia, Albert Şerban din Târgovişte şi Ruxi Gavrilă din Moreni. 
Elemente noi de joc, participanţi, şotron, premii, rubrici, pedepse, distracţie, momente artistice, cam acestea sunt principalele cuvinte care descriu atmosfera de la primele două ediţii filmate de Tele-Şotron.
Emisiunile pot fi urmărite miercuri, 1 mai şi vineri, 3 mai - de la ora 10:oo, pe Columna Tv!

Emisiunea specială de Florii la Clubul Victorioşilor


În ziua de Sfântă de Florii, componenţii "Clubului Victorioşilor" au fost în direct la Columna Tv şi au desfăşurat o nouă ediţie specială în direct. Cu toţii au făcut urări celor dragi cu nume de sfânt, dar urarea comună şi cea mai specială a fost pentru doamna Viorica Mihalache, căreia îi urăm şi aici La mulţi ani! Au fost prezenţi şi invitaţi veniţi de departe, Kornel Mili - de la Torak - Serbia şi Elena Tarnica de la Ploieşti, care au recitat şi cântat aşa cum au ştiut mai bine. Ceilalţi "victorioşi" deja consacraţi (plus câţiva care au revenit): Andreea şi Elena Antonescu, Andreea Grecu, Ioana, Cătălina, Gabriela, Eric, Alexandra, Selena, Raluca P., Radu, Anisia, Mirela, Medeea, Ana-Maria, Raluca R., Andreea N., şi Cristina, au participat astăzi la emisiunea specială dedicată Floriilor.
La mulţi ani tuturor!